Basaksehir Fenerbahçe penaltı bekledi, Deniz Türüç su şişesini fırlattı! Suat Arslanboğa isyanı

Fenerbahçe penaltı bekledi, Deniz Türüç su şişesini fırlattı! Suat Arslanboğa isyanı

19.04.2023 - 21:42 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kritik mücadelenin ilk yarısında Suat Arslanboğa'nın verdiği kararlar tartışmaları beraberinde getirdi. Başakşehir'de Deniz Türüç, Suat Arslanboğa'ya isyan etti. Fenerbahçe'nin penaltı beklediği pozisyon da dikkat çeken bir başka an oldu.

Fenerbahçe penaltı bekledi, Deniz Türüç su şişesini fırlattı Suat Arslanboğa isyanı

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Turuncu-lacivertlilerin ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı maçta Suat Arslanboğa'nın kararları tartışmaları beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 25'inci dakikada penaltı beklediği pozisyon ilk yarının en fazla dikkat çeken ayrıntıları arasında yer aldı.

PENALTI BEKLENTİSİ

Karşılaşmanın 25'inci dakikasında Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu sağ kanattan topla birlikte atağa çıktı. Ceza sahasındaki arkadaşlarına pasını aktarmak isteyen genç oyuncunun ortasında Lucas Lima topa dokundu ve tehlike büyümeden önlendi.

Fenerbahçeli taraftarlar ve futbolcular, maçın hakemi Suat Arslanboğa'ya penaltı itirazlarında bulundu. Suat Arslanboğa pozisyonda 'devam' kararı verdi. Oyun durunca VAR'dan da herhangi bir izleme tavsiyesi gelmedi.

Fenerbahçe penaltı bekledi, Deniz Türüç su şişesini fırlattı Suat Arslanboğa isyanı

DENİZ SAKATLANDI, İSYAN ETTİ

Müsabakanın 44'üncü dakikasında Başakşehir'de Deniz Türüç rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Tecrübeli futbolcu, Suat Arslanboğa'dan faul bekledi ancak herhangi bir düdük gelmedi. Deniz Türüç, yerde kaldıktan sonra hakeme bileğini işaret etti.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcu sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası kenara gelirken elindeki su şişesini fırlatmasıyla dikkat çekti.

Yazarlar