Fenerbahçe Fenerbahçe'de Samet Akaydın'dan inanılmaz hata! Jorge Jesus inanamadı, Arda Güler teselli etti

Fenerbahçe'de Samet Akaydın'dan inanılmaz hata! Jorge Jesus inanamadı, Arda Güler teselli etti

19.04.2023 - 21:22 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maça damga vuran isim Samet Akaydın oldu. Tecrübeli futbolcunun hatası sonrası Jorge Jesus büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Fenerbahçede Samet Akaydından inanılmaz hata Jorge Jesus inanamadı, Arda Güler teselli etti

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Zorlu müsabakanın 30'uncu dakikasında Fenerbahçe'de Samet Akaydın'ın yaptığı hata dikkat çekti. Tecrübeli stoperin hatası sonrası Jorge Jesus inanamadı. Samet Akaydın'ı teselli eden isim Arda Güler oldu.

Haberin Devamı

Heyecan dolu maça futbol adamları büyük ilgi gösterdi. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Volkan Demirel ve Hikmen Karaman tribünde görüntülendi. Öte yandan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da cezası nedeniyle tribünde yer aldı.

OOSTERWOLDE İLK 11'DE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir deplasmanında sol bekte Jayden Oosterwolde'ye forma şansı verdi. Hollandalı sol bek, sakatlığı sonrası ilk kez bir maça 11'de başladı.

Fenerbahçe'nin Başakşehir maçı 11'i şu isimlerden oluştu: İrfan Can Eğribayat, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Szalai, Oosterwolde, Arao, Crespo, İrfan Can Kahveci, Rossi, Arda Güler, Valencia.

PENALTI BEKLENTİSİ

Karşılaşmanın 25'inci dakikasında Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu sağ kanattan topla birlikte hareketlendi. Ferdi Kadıoğlu'nun ortasında top Başakşehir savunmasında Lima'ya çarptı. Sarı-lacivertliler, bu pozisyonda bir elle oynama ve penaltı bekledi.

Haberin Devamı

Maçın hakemi Suat Arslanboğa pozisyonda oyunu devam ettirdi. VAR'dan herhangi bir izleme tavsiyesi gelmedi.

Fenerbahçede Samet Akaydından inanılmaz hata Jorge Jesus inanamadı, Arda Güler teselli etti

SAMET'TEN İNANILMAZ HATA, GOL GELDİ

Müsabakanın 30'uncu dakikasında Başakşehir'in ön alanda baskı yaptığı anda Fenerbahçe'de Samet Akaydın ters ayağıyla geriye oynamak istedi. Samet Akaydın'ın pasında top çok az bir mesafe aldı ve araya Danijel Aleksic girdi.

Başakşehir'in Sırp yıldızı, İrfan Can Eğribayat'ı çalımladıktan sonra ters ayağıyla topu ağlara gönderme başarısı gösterdi. Başakşehir rakibi karşısında 1-0'lık üstünlük kurdu.

Fenerbahçede Samet Akaydından inanılmaz hata Jorge Jesus inanamadı, Arda Güler teselli etti

ARDA TESELLİ ETTİ, JESUS İNANAMADI

Fenerbahçe'nin yediği gol sonrası Samet Akaydın, İrfan Can Eğribayat'a sitemde bulundu. Tecrübeli stoperi teselli etmeye giden isim Arda Güler oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus bu hata sonrası adeta pozisyona inanamadı.

Fenerbahçede Samet Akaydından inanılmaz hata Jorge Jesus inanamadı, Arda Güler teselli etti

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Danijel Aleksic bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 7'nci kez rakip fileleri havalandırdı. Sırp oyuncu, Başakşehir'in Süper Lig'deki en golcü oyuncusu oldu.

DENİZ VURDU, İRFAN CAN KURTARDI

Başakşehir, 31'inci dakikada rakibi karşısında ikinci gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Deniz Türüç bir anda ceza sahası yayı üzerinde topla buluştu. Deniz Türüç'ün tek vuruşunda Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat son anda topu kornere çeldi.

Haberin Devamı

ROSSI KARŞI KARŞIYA AUTA ATTI

Mücadelenin 32'nci dakikasında Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, rakip savunmanın hatası sonrası bir anda topla buluştu. İrfan Can Kahveci ceza sahasına girdikten sonra boş durumdaki arkadaşına pasını aktardı. Diego Rossi boş kaleyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi.

Fenerbahçede Samet Akaydından inanılmaz hata Jorge Jesus inanamadı, Arda Güler teselli etti

İRFAN CAN İÇİN ŞANS ANI

Müsabakanın 36'ncı dakikasında Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat savunmanın arkasına sarkan rakibinden önce topa hamle yapmak için ceza sahası dışına çıktı. İrfan Can Eğribayat'ın uzaklaştırmak istediği top Başakşehir'de Joao Figueriedo'nun bileğine çarptı ve taca yöneldi.

JESUS'TAN 3 HAMLE BİRDEN

Karşılaşmanın ikinci yarısına Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 3 hamle birden yaparak başladı. Sarı-lacivertlilerde Ezgjan Alioski, Emre Mor ve Joao Pedro oyuna dahil oldu. Fenerbahçe'de kenara gelen isimler Jayden Oosterwolde, Diego Rossi ile Arda Güler oldu.

Haberin Devamı

BIGLIA VE ÖMER ALİ SARARDI

Mücadelenin 50'nci dakikasında Başakşehir'de aynı pozisyonda iki oyuncu birden sarı kartla cezalandırıldı. Turuncu-lacivertlilerde Lucas Biglia ile Ömer Ali Şahiner, Suat Arslanboğa tarafından sarı kart gördü.

Yazarlar