Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bu kırmızı kartlar nasıl oldu?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bu kırmızı kartlar nasıl oldu?

20.12.2023 - 20:23 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-3 kazandıkları Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bu kırmızı kartlar nasıl oldu

Süper Lig'in 17'inci haftasında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’ye 4-3 mağlup oldu. Mücadele sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

“Maça iyi hazırlandık. 2-0 öne geçtik. 2-0’dan sonra rahat bir şekilde 3’ü, 4’ü bulup maçı rahat tamamlayarak 3 puanı alabilirdik. Devre biterken arkaya uzun bir top, savunmada anlaşmazlık ve bir gol yedik: 2-1. İkinci yarıya yine iyi başladık: 3-1. Sonra yine yaptığımız basit hatalardan dolayı goller yedik. Böyle basit goller yememeliyiz. Daha önce de 2-0 ya da 3-1’den sonra maçı daha rahat tamamlayabilirdik. Maç 3-3’e geldi. 3-3’e geldikten sonra ortam da gerildi. Sonuçta 4-3 kazandık, 3 puan aldık. Galibiyet güzel ama biz bu kadar kolay gol yememeliyiz. Sonuçta şampiyonluğa oynayan bir takımız. Hedeflediğimiz gibi 3 puanı aldık ama 3 puanımız biraz hasarlı oldu. Gördüğümüz kırmızı kartlar var. Bu kırmızı kartlar nasıl oldu, niçin oldu tam detaylı bir şekilde konuşmadım. Ona göre kendimizce bir değerlendirmemiz olacaktır.” dedi.

Haberin Devamı

DERBİ SÖZLERİ

“Bu maç geride kaldı. Bu gece İstanbul’a gidiyoruz, yarın sabah antrenmanımız var. Hafta sonuna kadar en iyi şekilde derbiye hazırlanacağız.” 

"Her oyuncu bizim için önemli ve değerli. Tabii ki Fred de bizim için değerli oyuncularımızdan bir tanesi. Derbide olmaması bizi üzecek. Onun yerini dolduracak takım içerisinden başka bir çözüm bulacağız kendimize. Takım içerisinde bakacağız. En iyi şekilde Galatasaray maçına çıkacağımızı düşünüyorum"