Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

27.01.2014 - 08:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Meireles West Ham'a mı gidiyor?

Bursaspor, Aziz Yıldırım'dan yanıt bekliyor

Fenerbahçe Veysel Sarı'yı istiyor

Haberin Devamı

Meireles West Ham'a mı gidiyor?

West Ham United, Fenerbahçe'nin tartışılan ismi Raul Meireles'e talip oldu. Orta sahadaki eksikler nedeniyle Nacerino'yu transfer eden West Ham menajeri Sam Allardyce, Portekizli yıldızı da kadrosuna katmayı planlıyor. İngilizler bunun için Fenerbahçe ile temasa geçerken Meireles'in de düzenli oynayabilmek ve Portekiz Milli Takımı ile birlikte Brezilya'da olabilmek için West Ham'ın isteğini bir şans olarak gördüğü ifade edildi.

Bursaspor, Aziz Yıldırım'dan yanıt bekliyor

Ara transfer döneminin hızlı takımlarından Bursaspor, Serdar Kesimal'ın transferi için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan yanıt bekliyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ara transfer döneminde kadrosuna 9 oyuncu dahil eden Bursaspor, Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Serdar Kesimal’ın transferi için de girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Serdar Kesimal ile yaptıkları görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varan yeşil-beyazlı yöneticilerin, sarı-lacivertli kulübe de son teklifi ilettikleri ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım’dan bu konuda yanıt bekledikleri öğrenildi.

Bursaspor’un Serdar Kesimal’ı satış opsiyonlu 1.5 yıl kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istediği belirtildi.

Civelli ve Taiwo’ya izin yok

Bu arada, Bursaspor’un sezon başında kadrosuna dahil ettiği savunma oyuncuları Renato Civelli ve Taye Taiwo’ya başta Rusya ile Katar’dan birçok takımın talip olduğu ancak yeşil-beyazlı yöneticilerin her iki oyuncunun satışını düşünmediklerini bu kulüplere ilettikleri bildirildi.

Fenerbahçe Veysel Sarı'yı istiyor

Sarı-lacivertli kulüp, ezeli rakibinin gündemindeki Veysel Sarı için Eskişehirspor'un istediği 800 bin euro'luk rakamı ödemeye hazır olduğunu bildirdi. Sürpriz transfer her an gerçekleşebilir

Ara transferin sessiz takımı F.Bahçe gündeme damgasını vuracak bir atağa kalktı. Sarı lacivertli ekibin hedefindeki oyuncu Veysel Sarı olurken, bu futbolcuyla G.Saray'ın haftalardır yakından ilgilenmesi transfer hamlesini ilginç kılıyor. F.Bahçe, Eskişehir'in sözleşme yenilemediği gerekçesiyle kadro dışı bıraktığı Veysel Sarı için cazip bir teklifte bulundu. Sarı Kanaryalar, Eskişehirspor'un 25 yaşındaki futbolcu için istediği 800 bin euro'luk bonservis bedelini ödemeyi kabul etti.

Haberin Devamı

CİMBOM'DA ENDİŞE VAR

Bu flaş gelişme Galatasaray cephesinde endişeye neden oldu. Daha önce Eskişehir'in istediği 800 bin euro'luk rakamı kabul etmeyen Cimbom'un, başarılı sağ bek için yeni bir teklif hazırlaması bekleniyor. Diğer yandan Eskişehir'den 800 bin TL alacağı olan Veysel'in serbest kalması da gündemde. Es-Es eğer devre arası transfer sezonunun bitiş tarihi olan 3 Şubat'a kadar alacaklarını ödemezse, Veysel Sarı serbest kalacak. Ara transferin gözde ismi Veysel'le bir ara Beşiktaş da ilgilenmişti.