Fenerbahçe Fenerbahçe Transfer Haberleri: Kjaer için 20 milyon euro

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Kjaer için 20 milyon euro

09.01.2017 - 10:57 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Conte'nin çok istediği Premier Lig’in lideri Chelsea, Fener’in kapısını çalmış ve Kjaer için bonuslarla birlikte 18 milyon Euro önermişti. Sarı-Lacivertliler, İngiliz kulübüne “20 milyon Euro (77.6 milyon TL) verirseniz olur” yanıtı verdi...

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Kjaer için 20 milyon euro

Chelsea ile Premier Lig'de tarihi bir başarı elde eden Antonio Conte'nin 3'lü savunma sistemi için Kjaer'i ideal oyuncu olarak gösterdiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

UEFA'nın finansal fair play kıskacında olan Fenerbahçe'ye Chelsea'den Kjaer için sürpriz bir teklif geldi ve Sarı-Lacivertliler İngiliz kulübüyle pazarlıklara başladı. Chelsea, Kjaer için 15 milyon Euro bonservis ve Danimarkalı oyuncunun belli bir maç sayısı üzerine çıkması halinde de ekstra 3 milyon Euro ödemeyi teklif etmişti. Bonuslarla 18 milyon Euro'luk teklife Fenerbahçe'nin yanıtı net oldu. Kjaer'e ihtiyaçları olduğunu ve yıldız futbolcuyu aslında satmayı düşünmediklerini Chelsea'ye bildiren Fenerbahçe "Ancak 20 milyon Euro gibi bir parayı gözden çıkarırsanız bu iş olur. Aksi halde Kjaer'i satmayı düşünmüyoruz" yanıtını verdi. Sarı-Lacivertliler, 20 milyon Euro gibi bir ücret verilmesi halinde Kjaer'i devre arasında İngiliz kulübüne satacak. (Takvim)

Haberin Devamı

F.Bahçe'den Bacary Sagna sürprizi!
Fenerbahçe bir yandan ara transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun çalışmalarını yapıyor.
Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda Manchester City ile sözleşmesi sona erecek Bacary Sagna ile her konuda anlaştı. Fransız yıldızın menajeri ile temasa geçen Fenerbahçe Yönetimi'nin Fransız oyuncuyla her konuda anlaştığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Dick Advocaat'ın isteği üzerine harekete geçen yönetimin Fransız sağbeki devre arasında almak istediği ancak kulübünün izin vermemesi üzerine transferin sezon sonuna kaldığı bildirildi. Fenerbahçe'nin bunun üzerine hem sağbek hem de kanatta oynayan Karavayev'i sezon sonuna kadar kiraladığı ortaya çıktı.
SAGNA YILLIK 2.3 MİLYON EURO ALACAK
Fenerbahçe'nin bonservis ücreti ödemeyeceği için Bacary Sagna'ya yıllık 2.3 milyon euro ödemeyi kabul ettiği Fransız yıldızın da menajerine anlaşması için yetki verdiği belirlendi. Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki günlerde bu transferi resmiyete kavuşturması bekleniyor. Fenerbahçe'nin gelecek sezonun transfer çalışmalarını başka bölgeler için de sürdürmesi bekleniyor. Yönetim bu konuda teknik Direktör Dick Advocaat ile koordineli olarak çalışıyor. (Takvim)
Hasan Ali, Celtic yolunda!
Fenerbahçe’de istikrarlı görüntüsüyle beğeni toplayan Hasan Ali Kaldırım için İskoçya’da sürpriz bir talip çıktı. Sarı-lacivertliler ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcuyu Celtic’in takibe aldığı kaydedildi.
Kurallar gereği sözleşmenin bitimine 6 ay kala oyuncu ile görüşme yapılabilmesi ve imza atılabilmesi nedeniyle Celtic’in bu durumu kullanacağı aktarıldı. Sunday Express’in özel haberine göre, Brendan Rodgers’ın transfer listesinde bulunan tecrübeli sol bek için 1 milyon poundluk bütçe hazırlandığı da kaydedildi. Ayrıca devre arası döneminde de görüşmeler yapabilen Hasan Ali, Celtic’in bir numaralı adayı olarak göze çarpıyor. (Milliyet)