Fenerbahçe Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi Moussa Dembele'ye bir talip daha çıktı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi Moussa Dembele'ye bir talip daha çıktı

24.05.2023 - 12:25 | Son Güncellenme:

Sezon sonu Lyon ile sözleşmesi bitecek olan ve adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Fransız forvet Moussa Dembele'ye bir talip daha çıktı.

Fenerbahçe ve Galatasarayın gözdesi Moussa Dembeleye bir talip daha çıktı

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Moussa Dembele için Türkiye'den Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendisini transfer etmek istediği yazılıyordu. Ancak Fransız oyuncuya bir talip de Fransa'dan çıktı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KADROSUNU GÜÇLENDİRMEK İSTİYOR
Yeni sezon için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde ilerleten Fenerbahçe yönetimi, İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent ve Dinamo Zagreb'in Hırvat kalecisi Dominik Livakovic ile temas kurduğu biliniyor. Sarı lacivertliler için geçen bir diğer transfer haberi de Lyon forması giyen Moussa Dembele.

GALATASARAY DA DEVREDE
Şampiyonluğa doğru ilerleyen Galatasaray'da yeni sezon için çalışmalara başladı. Sarı kırmızılı kulübün transfer radarına giren yıldız isimler arasında Alvora Morata, Roberto Firmino, Angel Di Mario ve Moussa Dembele bulunuyor.

Moussa Dembele transferinde yarışı kimin kazanacağı merak ediliyor.

ABARTILI TALEPLERİ TRANSFERİ RAFA KALDIRDI
Fransız basını La Provence'de yer alan habere göre Moussa Dembele, gelecek sezon için transfer hazırlıklarına başlayan Marsilya'nın gündemine girdi. Ancak oyuncunun abartılı taleplerinden dolayı transfer işinin rafa kaldırıldığı söylendi.

Haberin Devamı

WILFRIED ZAHA İDDİASI
Fenerbahçe ile ismi anılan ve kadrosuna katmak istediği söylenen Wilfried Zaha'nın adı Marsilya ile anılmıştı ancak Fransız basını yaptığı açıklamada Marsilya'nın Zaha ile hiçbir şekilde ilgilenmediğini söyledi.

Öte yandan oyuncunun formasını giydiği Crystal Palace'ın teknik direktörü tarafından yapılan açıklamada, "Kulüp Zaha ile yeni sözleşme için görüşmeler yaptı ve bu görüşmeler devam edecek. Sonucun ne olacağı ya da ne kadar ilerleyeceği konusunda hiçbir fikrim yok. Bir Palace taraftarı olarak tek umudum, onu gelecek sezon Crystal Palace için oynarken görebilmek." ifadelerini kullanmıştı.