Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe'de 2M formülü!

Fenerbahçe'de 2M formülü!

11.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertliler, Motley’nin 25, Melih’in de 20 sayıyla Euroleague’deki kariyer rekorlarını kırdığı günde Kızılyıldız’a şans tanımadı, 7. maçında 6. galibiyetini elde ederek, müthiş sezon başlangıcını yeni bir zaferle taçlandırdı

Fenerbahçede 2M formülü

THY Euroleague’de 7. hafta mücadelesinde Sırbistan’ın Kızılyıldız takımını konuk eden Fenerbahçe Beko, 93-79’luk skorla 6. galibiyetine ulaştı.

Haberin Devamı

Müthiş başladığı sezonun ilk yenilgisini Barcelona deplasmanında yaşasa da performansıyla yine takdir alan Fenerbahçe Beko, ilk dakikalarda Hayes-Pierre ikilisinin ters eşleşmelere yaptığı atağı çok iyi kullandı, savunmada da etkisini sürdürünce farkı çift hanelere çıkardı. Ancak Hayes’in erken faul problemine girişi, Booker-Jekiri 4-5 rotasyonunda da hem hücumdaki temponun kaybedilişi hem de savunmada ağır kalıp rakibe koşu şansı tanınması, aranın hızla kapanmasına neden oldu. ilk çeyrek sonunda 24-23’le farkı 1’e indiren, 2. periyot ortasında öne geçip 34-29’da farkı 5 sayıya yükselten Kızılyıldız’a karşı maçın yıldızları Motley ile Melih’in sahne alışı yeniden kontrolü temsilcimize geçirdi, devre 42-41 bitti.

Haberin Devamı

Hayes’in kenarda olduğu bölümde geçen yılki rolünü alan ve hücumda çok daha etkili gözüken Pierre, Motley’e eşlik edince Fenerbahçe bir kez daha arayı açtı, son çeyreğe de Melih’in üçlüğüyle 9 farklı önde girmeyi başardı.

İlk yarıdaki şoku yaşamak istemeyen Itoudis, bu kez boyalı alanda Motley’den vazgeçmedi, 25 sayı, 10 ribauntla double double yapan yıldız isim de 4. çeyrek başında bir kez daha farkı 2 sayıya düşüren krizi bitiren isimdi. Ardından Barcelona deplasmanından sonra bu maçta da devleşen Melih ile Guduric devreye girdi, arka arkaya gelen üçlüklerle fark 16’ya kadar yükseldi, Fenerbahçe Beko farklı galibiyetle zirvedeki konumunu korumayı bildi.