Fenerbahçe Fenerbahçe'de 4 hafta, 4 hedef! Taşlar yerinden oynadı

Fenerbahçe'de 4 hafta, 4 hedef! Taşlar yerinden oynadı

29.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

10 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çeken Fenerbahçe’de ligin kalan 4 haftasında 4 ana hedef öne çıkıyor. Sadece saha içine odaklanan İsmail Kartal ve öğrencileri 22 Mayıs’ta sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyor.

Fenerbahçede 4 hafta, 4 hedef Taşlar yerinden oynadı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Süper Lig’de son 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlikle 28 puan toplayan Fenerbahçe’de kalan 4 haftada hata istenmiyor. Bu akşam oynanacak Gaziantep maçıyla artık geri sayıma geçecek sarı-lacivertlilerin 4 tane önemli hedefi dikkat çekiyor.

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcular tamamen saha içine motive olurlarken 4 maçtan 12 puan çıkarmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertli takımın 22 Mayıs’ta bitecek 2021-22 sezonu öncesi kalan 4 haftada 4 ana hedefi şöyle:

1- İsmail Kartal ve öğrencilerinin şu anda esas düşüncesi 2. sırayı koruyarak Şampiyonlar Ligi biletini alabilmek... Sarı-lacivertliler kalan 4 maçı da kazanıp hedefe gitmek istiyor.

2- Fenerbahçe gelecek hafta ezeli rakibi Beşiktaş’a konuk olacak. Bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş’la oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet 1 beraberlik çıkarak sarı-lacivertliler, Vodafone Park’ta kazanmak istiyor. Vodafone Park açıldığından beri lig maçlarında Fenerbahçe galip gelemedi.

Haberin Devamı

3- Şu anda ligde 13 golü bulunan Serdar Dursun, takımın en skorer ismi. Tecrübeli forvet ligde de gol krallığı listesinde iddialı.

Serdar kalan 4 maçta arkadaşlarının da yardımıyla Süper Lig’de krallığı kapmayı hedefliyor. Fenerbahçe’de en son 2008’de Semih Şentürk gol kralı olmuştu.

4- Son dönemde 6 maçlık bir galibiyet serisi tutturan sarı-lacivertliler, 4 maçı da kazanıp 10’da 10 yaparak sezonu kapatmak istiyor.

Sadece Malatya

Sarı-lacivertlilerde ligde kalan 4 maçın 3’ü İstanbul’da olacak.

Bugün Gaziantep’le Kadıköy’de oynayacak Fenerbahçe, gelecek hafta ise Beşiktaş’a konuk gidecek.
Bir sonraki maçta evinde sezonun son maçına Karagümrük karşısında çıkacak olan İsmail Kartal ve takımı, son haftada ligden düşen Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkacak, Malatya seyahati olacak.

Taşlar yerinden oynadı

Fenerbahçe’de bugünkü Gaziantep mücadelesi öncesi iki önemli eksik bulunuyor. İsmail Kartal’ın önce sistemi oturması sonra da ideal 11’i belirlemesi son dönemki yenilmezlik serisinde önemli rol oynadı. Bu çıkışta Kim Min Jae ve Crespo önemli isimlerdi. Takımın omurgasında ve savunma anlayışında kritik öneme sahip olan bu isimler Gaziantep karşısında forma giyemeyecek. Kim cezalı, Crespo ise sakatlığı sebebiyle sezonu kapattı. Bu isimlerin yerine Tisserand ve Gustavo forma giyecek. Öte yandan Fenerbahçe’de Gaziantep maçı hazırlıkları tamamlandı.

Haberin Devamı

PSG 2021-22 Ligue1 şampiyonu