Fenerbahçe Fenerbahçe'de bir veda daha! Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de bir veda daha! Anlaşma sağlandı

21.08.2022 - 12:41 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımda yaprak dökümü sürüyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği deneyimli futbolcu ile yollar ayrılıyor.

Fenerbahçede bir veda daha Anlaşma sağlandı

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 6-0'lık skorla deviren ardından UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Austria Wien'i Viyana'da 2-0 yenerek tur kapısını aralayan Fenerbahçe'de ayrılık kervanına bir isim daha eklendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede bir veda daha Anlaşma sağlandı

KADROYA YILDIZ İSİMLER TAKVİYE EDİLDİ

Fenerbahçe yönetimi birçok ismi renklerine bağlayıp kadrosunu güçlendirdi. Marsilya'dan Luan Peres, Flamengo'dan Gustavo Henrique, Cagliari'den Joao Pedro, Flamengo'dan Willian Arao, Fatih Karagümrük'ten Emre Mor, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat, Watford'dan Tiago Çukur ve Joshua King, Al Ahli'den Ezgjan Alioski ile PSV Eindhoven'dan Bruma'yı transfer etti.

VEDALAR YAŞANDI

Sarı-lacivertli ekipte sözleşmesi sona eren Berke Özer, Murat Sağlam ve Jose Sosa'yla yeni anlaşma sağlanmadı. Mbawana Samatta satın alma opsiyonuyla birlikte Genk'e kiralandı. Luiz Gustavo ve Mesut Özil'in sözleşmeleri feshedildi. Ozan Tufan ile Allahyar Sayyadmanesh, Hull City'e transfer oldu. Kim Min Jae'nin sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedeli Napoli tarafından ödendi. Adana Demirspor, Arda Okan Kurtulan'ı kadrosuna kattı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede bir veda daha Anlaşma sağlandı

MARCEL TISSERAND DA YOLCU

Fenerbahçe'de son ayrılacak isim Marcel Tisserand...TRT Spor'un haberine göre; sarı-lacivertli yönetim, teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Demokratik Kongolu stoperin transferi konusunda Suudi Arabistan temsilcisi El İttifak ile prensip anlaşmasına vardı. Transferin kısa sürede netlik kazanması bekleniyor.

FENERBAHÇE 4 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Sarı-lacivertliler, 2020 yılında deneyimli savunma oyuncusu için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Şu ana dek sarı-lacivertli forma altında 54 maçta sahaya çıkan Tisserand, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.