Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e tek maç yetti! Devler peşine düştü

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'e tek maç yetti! Devler peşine düştü

21.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

A Milli Takım formasıyla çıktığı Hırvatistan maçında yıldızlaşan İsmail Yüksek, birçok takımın transfer listesine girdi. Avrupa devlerinden teklifler alan Fenerbahçe’de yönetimin bonservis için 15 milyon euronun altını düşünmediği öğrenildi.

Fenerbahçede İsmail Yükseke tek maç yetti Devler peşine düştü

Fenerbahçe Yönetimi, ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken, başarılı geçen ilk yarının ardından birçok oyuncusuna da teklif gelmeye devam ediyor. Bu isimlerin başında ise İsmail Yüksek var...

Haberin Devamı

Milli futbolcuya birçok takımın ilgi göstermesinin altında Hırvatistan maçı yatıyor. Tecrübeli futbolcu söz konusu mücadelede başarılı bir performans gösterirken, Avrupa kulüplerinin transfer listesine girdi. İsmail Yüksek ile ciddi olarak ilgilenen takımların başında Fransa’nın köklü ekibi Lyon geliyor. Sarı-lacivertli futbolcuyu Lyon’un dışında hem Fransa’dan hem de Almanya’dan birçok kulüp istiyor.

Rade Krunic’in gelişiyle yedek kulübesine geçmesi beklenen İsmail için yönetim gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Sarı-lacivertli idareciler transfer görüşmelerinde tok satıcı olacak ve bu satıştan en az 15 milyon euro gelir elde etmeye çalışacak. Yönetim teklifler bu rakamın altında kalırsa milli futbolcuyu satmayacak, takımda tutacak.

Haberin Devamı

Bu sezon Trendyol Süper Lig’de 18 maçta bin 362 dakika şans bulan tecrübeli futbolcu iki asistle skor katkısı da verdi. İsmail Yüksek ayrıca UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 10 maçta 756 dakika sahada kalırken bir gol attı. 24 yaşındaki oyuncu Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Adanaspor mücadelesinde de 27 dakika görev yaptı.