Fenerbahçe Fenerbahçe'de Krunic olmazsa B planı dünya yıldızı!

Fenerbahçe'de Krunic olmazsa B planı dünya yıldızı!

17.08.2023 - 08:20 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor. Uzun süredir Livakovic'in peşinde olan sarı-lacivertli takımın diğer kaleci adaylarında önemli mesafe kaydetti. İsmail Kartal'ın istediği Krunic için şartlarını zorlayan Fenerbahçe, B planı olarak gündemine iki dünya yıldızını aldı.

Fenerbahçede Krunic olmazsa B planı dünya yıldızı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal’ın orta sahaya ısrarla Rade Krunic’i istemesi nedeniyle Milan’la pazarlıklar kıran kırana sürüyor. Boşnak yıldız da Fenerbahçe’ye gelmek için bastırıyor. Yönetim, Kartal’ın isteği nedeniyle Krunic’e özel önem verse de iki ismi dah gündeminde tutuyor.

Haberin Devamı

FRED, DE GEA'YI İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR
Altay Bayındır’ın bir türlü form tutmaması, kaleci transferini öncelik haline getirdi. Yönetimin David De Gea’nın peşine düşmesi, camiada büyük heyecan yarattı. Dünyaca ünlü file bekçisi için Sarı-Lacivertliler, tüm imkanları seferber ederken, Manchester United’dan takım arkadaşı Fred de ikna çalışmalarına başladı. Real Madrid’in, tercihini Kepa’dan yana kullanıp tecrübeli kaleciden vazgeçmesi rahat bir nefes aldırmıştı. Ancak bu kez de Bayern Münih devreye girdi. Alman basını, Bayern’in ilk tercihi olan Manchester City’li Ortega’yı alamaması halinde, De Gea’ya yöneleceğini yazdı. Fenerbahçe Yönetimi ise kulübün tüm şartlarını zorlayarak bu transferi bitirmeye kararlı.

Haberin Devamı

NAVAS KARARINI VERMEDİ
Sarı-Lacivertliler’in tek kaleci adayı tabii ki De Gea değil. PSG’den ayrılması beklenen Keylor Navas ile ilk temas kurulmuştu. Deneyimli file bekçisi ve menajeriyle görüşmeler devam ediyor. Navas’ın, aldığı diğer teklifleri de değerlendirdiği ve henüz kararını vermediği öğrenildi. Öte yandan yılan hikayesine dönen Dominik Livakovic transferinde yeniden vites artırılabilir.

LIVAKOVIC İHTİMALİ YÜKSELDİ
Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi eleme maçları sonrası kalecisini göndermek istiyordu. Hırvat ekibi, önceki gün sahasında AEK’ya 2-1 kaybetti ve cumartesi günü deplasmanda oynayacağı rövanşta işini zora soktu. Dinamo’nun elenme ihtimalinin yükselmesi, Livakovic transferinin olma ihtimalini fazlasıyla yükseltti. De Gea için yapılan girişimler sonuç vermezse, Hırvat kaleci konusunda her an önemli gelişmeler yaşanabilir.

KRUNIC'TEN MİLAN'A BASKI
İsmail Kartal için varsa yoksa Rade Krunic... Orta sahaya Szymanski ve Fred takviyelerini yapan Fenerbahçe’de başarılı teknik adam, Boşnak yıldızı da ısrarla istiyor. Yönetim bu nedenle Milan’ın, “Satmayı düşünmüyoruz” yanıtına rağmen yeni bir teklifle İtalyan ekibinin kapısını bir kez daha çalmıştı. Sarı-Lacivertliler, bu kez masaya 8 milyon Euro ile oturdu. Milan, halen Krunic’i göndermek istemiyor. Ancak Boşnak yıldız da Fenerbahçe’ye transfer olmak için Kırmızı-Siyahlılar’a yoğun baskı yapıyor. 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun bu tavrı, Sarı-Lacivertliler’in elini fazlasıyla güçlendirmiş durumda.

Haberin Devamı

OLMAZSA İKİ ADAY
Yönetim, İsmail Kartal’ın Rade Krunic’e olan ilgisi nedeniyle bu transfere büyük önem veriyor. Ancak diğer yandan Tanguy Ndombele için Tottenham, Kalvin Phillips için ise Manchester City ile temaslar sıcak tutuluyor. Tottenham, Fransız yıldız için ısrarla 15 milyon Euro’dan aşağı inmiyor. Phillips için ise City ile kiralık bir transfer için görüşmeler devam ediyor. Fenerbahçe, Rade Krunic’i sonuna kadar zorlayacak ancak istenen gelişme sağlanamazsa Ndombele ve Phillips’ten birini almak için girişimlerine hız verilecek.

Fenerbahçede Krunic olmazsa B planı dünya yıldızı