Fenerbahçe Fenerbahçe'de Michy Batshuayi yönetimle görüştü! Transfer talebinde bulundu

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi yönetimle görüştü! Transfer talebinde bulundu

07.12.2023 - 18:52 | Son Güncellenme:

Edin Dzeko'nun formda performansı sonrası Fenerbahçe'de şans bulmakta zorlanan Michy Batshuayi'nin yönetimle görüştüğü iddia edildi. Belçikalı santrforun, ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği aktarıldı.

Fenerbahçede Michy Batshuayi yönetimle görüştü Transfer talebinde bulundu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon az şans bulan ve yedek kulübesine hapsolan Michy Batshuayi'nin yönetimle bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü. Belçikalı forvetin, sarı-lacivertli kurmaylarla yaptığı görüşmenin ayrıntıları netlik kazandı.

Haberin Devamı

Edin Dzeko geldikten sonra ilk 11'de şans bulmakta zorlanan Michy Batshuayi'nin ara transfer döneminde kendisi için gelecek tekliflerin değerlendirilmeye alınmasını talep ettiği vurgulandı. Takvim'in haberine göre; Belçika Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosunda yer almak isteyen Michy Batshuayi'nin düzenli olarak şans bulabileceği bir takımda kariyerini sürdürmek istediği belirtildi.

30 yaşındaki futbolcu için Belçika'dan Club Brugge ile Antwerp'in devrede olduğu aktarıldı. Michy Batshuayi bu sezon Fenerbahçe formasını 17 resmi maçta giydi. Belçikalı santrfor bu müsabakalarda 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Michy Batshuayi aynı süreçte 3 asist üretti.

Michy Batshuayi'nin sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 30 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Standard Liege altyapısında yetişen Michy Batshuayi daha sonra Marsilya, Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace, Beşiktaş ve Chelsea formaları giydi. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon başında 3 milyon 500 bin euro bedelle tecrübeli santrforu kadrosuna dahil etti. Belçika Milli Takımı'nda 53 maça çıkan Michy Batshuayi, 27 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar