Fenerbahçe Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye 2 talip birden! Transfer için temasa geçtiler

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye 2 talip birden! Transfer için temasa geçtiler

16.07.2023 - 19:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batsuhayi'ye İtalya ve Fransa'dan talipler çıktı. Belçikalı santrforun transferi konusunda nabız yoklandığı kaydedildi.

Fenerbahçede Michy Batshuayiye 2 talip birden Transfer için temasa geçtiler

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin tecrübeli forveti Michy Batsuhayi için 2 kulübün devreye girdiği iddia edildi. Başarılı santrforun transferi konusunda İtalya ve Fransa'dan takımların harekete geçtiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Edin Dzeko transferi sonrası sarı-lacivertlilerde forma şansı bulması zorlaşan Michy Batshuayi için Galatasaray'ın eski kalecisinin de devrede olduğu aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

CHELSEA'DEN DEV BONSERVİS

Standard Liege altyapısında yetişen Michy Batshuayi, 2014-2015 sezonu başında 6 milyon euroluk bedelle Marsilya'ya transfer oldu. Premier Lig devi Chelsea, 2016-2017 sezonu başında 39 milyon euroluk bedelle Michy Batshuayi'nin bonservisini aldı.

Fenerbahçede Michy Batshuayiye 2 talip birden Transfer için temasa geçtiler

Belçikalı santrfor, 2017-2018 sezonu devre arasında 1 milyon 500 bin euroluk bedelle Borussia Dortmund'a kiralandı. Michy Batshuayi, 2018-2019 sezonunun ilk yarısını kiralık olarak Valencia'da ikinci yarısını ise kiralık olarak Crystal Palace'ta geçirdi. Belçikalı santrfor, 2020-2021 sezonunda da Crystal Palace'ta kiralık olarak forma giydi. Beşiktaş, 2021-2022 sezonunda Michy Batshuayi'yi 150 bin euro karşılığında kiraladı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE 3.5 MİLYON EUROYA ALDI

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Michy Batshuayi, 2022-2023 sezonu başında 3 milyon 500 bin euroluk bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki santrforla 30 Haziran 2024'e kadar sözleşme imzaladı.

Michy Batshuayi geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 32 resmi maçta giydi. Belçikalı santrfor bu müsabakalarda 20 gol atma başarısı gösterdi. 29 yaşındaki forvet aynı zamanda 2 asist üretti.

Fenerbahçede Michy Batshuayiye 2 talip birden Transfer için temasa geçtiler

LENS VE SALERNITANA DEVREDE

Edin Dzeko transferi sonrasında Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Michy Batshuayi için Lens'in devreye girdiği iddia edildi. Fransa ekibinin Belçikalı forveti kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

İtalya temsilcisi Salernitana'nın da Michy Batshuayi'yi takibe aldığı kaydedildi. Galatasaray'ın eski kalecisi Morgan de Santis'in sportif direktörlüğünü üstlendiği Salernitana'nın Fenerbahçe'ye kısa süre içerisinde resmi teklifini sunacağı belirtildi.

Fenerbahçede Michy Batshuayiye 2 talip birden Transfer için temasa geçtiler

29 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Belçika Milli Takımı'nda 51 maça çıkan Michy Batshuayi, 27 gol atma başarısı gösterdi.