Fenerbahçe Fenerbahçe'de sakatlık depremi! 'Ameliyat olursa 3 ay, olmazsa 6-8 hafta sonra dönecek'

Fenerbahçe'de sakatlık depremi! 'Ameliyat olursa 3 ay, olmazsa 6-8 hafta sonra dönecek'

31.10.2023 - 13:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 10'da 10 yapan ve liderlik koltuğunu koruyan sarı-lacivertli ekipte savunma bölgesindeki sakatlıklar can sıkmaya başladı. Cüneyt Kaşeler Skorer TV'de sakatlıkları bulunan Becao, Djiku, Serdar Aziz ve Fred'in son durumu ile ilgili önemli bilgiler verdi.

SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

Sezona çok iyi başlayan ve Temmuz'dan bu yana Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı tüm resmi maçları kazanan Fenerbahçe’de sakatlık kabusu yaşanıyor. 

Son karşılaşmada sakatlanan Fred ve Becao takımdan bir süre ayrı kalacaklar. Fred’in iki hafta süreyle oynamaması beklenirken, Becao’nun durumunun daha da ciddi gözüktüğü bildirildi. Brezilyalı stoperin sakatlanmasıyla takımda sağlam tek stoper olarak Samet kaldı. Peres, Serdar, Djiku daha önce sakatlanan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak olan isimlerdi.

Cüneyt Kaşeler, Skorer TV yayınında sarı-lacivertli takımda sakat olan oyuncuların son durumları hakkında aldığı bilgiyi paylaştı. İşte Kaşeler'in sözleri: 

Fenerbahçede sakatlık depremi Ameliyat olursa 3 ay, olmazsa 6-8 hafta sonra dönecek

'FRED OYUNDAN ÇIKTI, BECAO ÇIKMADI'

Haberin Devamı

"Fenerbahçe'de gündem sakatlıklar. Djiku'nun sakatlığı hafta içi açıklanmıştı. 'Serçe parmağı kırığı' diye anlattılar. Parçalı kırık değilmiş. Sonrasında Pendik maçının 2. dakikasında Becao sakatlandı. Fenerbahçelilerin içi cız etti. Birkaç yerle konuştum. Üstüne Fred sakatlandı. Fred oyundan çıktı, Becao ise çıkmadı. Herkeste bir tereddüt varken, ikinci yarıda sahaya Becao çıkmadı. İsmail hoca da 'Becao'nun sakatlığı önemli değil. Biz tedbir amaçlı oyundan çıkardık. Zeminle ilgili bir sakatlık değil' dedi.

'DJIKU'NUN DİNLENDİRİLMESİ GEREKİYORDU'

Ben de bir araştırma yaptım. Birkaç yerle konuştum. Djiku, Hatayspor maçında darbe almıştı. Aslında dinlendirilmesi gerekiyordu, ödem oluşmuş. Onunla oynayınca da stres kırığı oluşmuş. Djiku ameliyat olması lazım. Olmazsa sakatlığı nüksedebilir. Bunlar bana söylenenler.

Fenerbahçede sakatlık depremi Ameliyat olursa 3 ay, olmazsa 6-8 hafta sonra dönecek

'BECAO AMELİYAT OLURSA 3 AY, OLMAZSA 6-8 HAFTA SONRA GERİ DÖNECEK'  

Dönelim Becao'ya... Becao ile ilgili benim duyduğum, ameliyat olursa 3 ay, olmazsa 6-8 hafta sonra geri dönecek. Fred'in sakatlığının iyileşmesi de milli takım arası sonrasını bulur gibi gözüküyor. Serdar Aziz ameliyat oldu. Geri dönmesi ve antrenmanlara başlaması vs. 2 ay gibi gözüküyor. Benim aldığım bilgiler bu yönde."