Fenerbahçe Fenerbahçe'de veda vakti! Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

Fenerbahçe'de veda vakti! Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

09.11.2022 - 12:43 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetiminde Süper Lig ve Avrupa'da fırtına gibi esen Fenerbahçe'de Ocak ayında bazı isimlerle yollar ayrılabilir. Sarı-lacivertlilerin deneyimli oyuncusu ile yollar ayrılıyor. Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular.

Fenerbahçede veda vakti Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

Sezona Jorge Jesus ile mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'deki başarısını Avrupa'daki tarihi serüveniyle taçlandırdı. Ligde en yakın rakipleri Başakşehir ve Galatasaray'a 5 puan farka atan ve liderliğini sürdüren sarı-lacivertliler; UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes, Dinamo Kiev ve AEK Larnaca'nın yer aldığı grubu lider tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede veda vakti Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

Jorge Jesus yönetiminde Dünya Kupası arasında moralli girmek isteyen Fenerbahçe, Giresunspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertliler bu maçtan da 3 puanlara ayrılarak rakipleriyle arasındaki puan farkını açmayı amaçlıyor. 

Süper Lig ve Avrupa'da başarılı grafiğiyle dikkat çeken Fenerbahçe'de Ocak ayında bazı değişiklikler yaşanması gündemde. Fenerbahçe'nin transferde birkaç hamle yapmayı planladığı ve takımdan bazı futbolcularla yolların ayrılması planlanıyor. Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu ise Ocak ayında takıma veda etmeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncunun yeni takımını ve bonservisine dair detaylar paylaşıldı. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin tüm ayrıntıları...

Fenerbahçede veda vakti Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

JESUS'UN USTALIK ESERİ: FERDİ KADIOĞLU

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de Sivasspor galibiyetinin mutluluğu yaşanırken zorlu mücadelede performansıyla fark yaratan Ferdi Kadıoğlu alkışları kaptı.

Maç boyunca hem savunmada hem de hücumda yüksek enerjisiyle beğeni toplayan Ferdi, Jorge Jesus yönetimindeki gelişimini artırarak sürdürüyor.

Teknik direktörlük kariyerinde birçok ünlü yıldızın parlamasına destek sağlayan Jorge Jesus, şimdi de Fenerbahçe’de Ferdi’yi öne çıkarıyor.

Bruno Fernandes, Axel Witsel, Darwin Nunez, Matic, David Luiz, Enzo Perez, Di Maria, Ruben Dias gibi dünya çapında oyuncuların gelişimine katkı sunan Jesus, sarı-lacivertlilerde de yeni bir yıldızın gelişimine katkı sunuyor.

Fenerbahçede veda vakti Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

BÜYÜKA: 45 MİLYON EUROLUK YATIRIM

Milliyet'in duayen yazarlarından Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin yakın zamanda tamamlamayı planladğı projesini bugünkü köşesine taşıdı

Şansal Büyüka şu ifadeleri kullandı;

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu bilgiyi Divan kurulu toplantısında vermiş. “Miş” diyorum, çünkü dinlemedim, gazetelerde okumadım. Ajansspor internet sitesinde gördüm.

Futbolun ağır gündemi arasında Ali Koç’un verdiği bilgiler buhar olmasın. Türk futbolunun, Türk kulüplerinin kurtuluşu adına adeta bir milat...

Nedir bu bilgiler? Daha doğrusu hayali bile cihana değecek bu proje...

- Fenerbahçe’ye Maltepe’de 125 bin metrekare bir alan 30 yıllığına kiralandı. Bu alan, Samandıra Tesisleri’ne araba ile 3 dakika mesafede...

Haberin Devamı

- Fenerbahçe bu alanı tamamen altyapı için kullanacak.

- Bu tesiste 5 bin kişilik bir stat, 7 futbol sahası bulunacak. 2 tam, 2 yarım saha, plaj voleybolu ve tenis kortları için 50 bin metrekare arsaya daha ihtiyaç var.

- Proje 45 milyon euroya tamamlanacak. Fenerbahçe’nin bu yatırım için 17 milyon eurosu hazır. Proje kasım ayı itibariyle hazır hale getirildi.

- Projeyi Beşiktaş’ın Vodafone Park Stadı’nda imzası olan mimar Bünyamin Derman çizdi.

- Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bu bilgisine, bu sesine kulak verin. Destek olun. Böyle projeler, sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk futbolunun, tüm kulüplerin kurtuluşudur ve kaçınılmazdır."

Fenerbahçede veda vakti Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

ARDA GÜLER'DEN TRANSFER KARARI

Milliyet'in Fenerbahçe muahbiri Senad Ok, dün Skorer TV yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Senad Ok, Arda Güler'in bu dönemde Fenerbahçe'den ayrılmak istemediğini ve Jorge Jesus'la gelişimini devam ettirmek istediğini belirtti.

Senad Ok şu ifadeleri kullandı;

Haberin Devamı

"Ferdi ve Arda konusunda bir bilgim yok. Arda'nın Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından takip edildiğini biliyorum. Arda'nın çıkış maddesi 20 milyon Euro. Bu parayı getiren olursa Arda transfer olabilir. Şu an zannetmiyorum gideceğini. Dünya Kupası'ndan sonra daha çok süre alacağını düşünüyorum. Jorge Jesus'un ona fayda sağlayacağını anladı. Bazı futbolcular genç yaşta Avrupa'ya kaçıyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplerde bu tarz genç oyunculara daha fazla destek var ama Avrupa'da bu destek yok. Birden kaybolup gidebilirsin. Avrupa'dan birçok teklif bekleyip de daha düşük takımlara giden oyuncular oldu. Arda'nın 'Jesus benim için doğru hoca' dediğini hissediyorum."

Fenerbahçede veda vakti Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

SERDAR DURSUN TRANSFERİNİ DUYURDULAR!

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'uın fazla forma şansı vermediği isimlerden Serdar Dursun, Ocak ayında sarı-lacivertlilere veda etmeye hazırlanıyor. Almanya'dan Derwesten'in haberine göre Schalke 04, Fenerbahçe'de yedek kulübesine çekilen Serdar Dursun için Ocak ayında resmi girişimlere başlayacak.

Haberin Devamı

Schalke 04 yöneticisi Peter Knabel'in bir forvet transferi yapmayı planladığı ve Serdar Dursun'un Schalke 04 için açık bir hedef olduğu vurgulandı.

Fenerbahçede veda vakti Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

İŞTE BONSERVİSİ

Derwesten'de yer alan haberde Schalke 04'ün Serdar Dusun için belirlediği bonservis bedeli 5 milyon Euro olarak belirlendi. Schalke 04'ün Serdar Dursun transferini gerçekleştirmesi için kadroda bulunan üç forvet oyuncusu Simon Terodde, Sebastian Polter ve Kenan Karaman'dan biri ile yollarını ayırması gerektiği ifade edildi.

Derwesten'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Schalke 04, Serdar Dursun'u transfer etmek istemişti fakat oyuncu Türkiye'yi tercih etti. Şimdi Schalke, Serdar için bir deneme daha yapabilir. Serdar Dursun, Fenerbahçe'de artık bir rol oyuncusu olmadığını düşünüyor ve bu yüzden kış aylarında bir değişim yaşanabilir. Bu sayede Schalke'nin teml sorunlarından biri olan gol problemini çözebilir. Serdar Dursun içni geçmişte bazı girişimler yaşansa da Serdar Dursun, Türkiye'den gelen cazip teklifi değerlendirmeye aldı. Dursun, ilk sezonunda 33 maçta 15 golle oldukça başarılı bir grafil sergiledi. Şimdi başarı hikayesi bitmiş görünüyor. 31 yaşındaki oyuncu yedek kulübesine düştü. Eylül ayından bu yana iki dakika oynadı, Avrupa Ligi'nde kadroya bile alınmadı. Serdar Dursun'un tekrar Türkiye'den ayrılmak istediği söyleniyor. Kesin olan bir problem var: Schalke gol atamıyor. Üç santrafor Simon Terodde, Sebastian Polter ve Kenan Karaman, sezonun şu ana kadar 15 maçında sadece üç gole ulaştılar. Schalke 04 yöneticisi Knabel, şimdiden kış transferlerini duyurdu. Amine Harit için şu anda kesin olan 5 milyonluk Euroluk bir gelir var. Bu rakam Serdar Dursun transferi için gayet yeterli bir para ve bu transfer için kullanılabilir. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Terodde, Polter veya Kenan Karaman'dan biri ile yolların ayrılması gerekecek."

Fenerbahçede veda vakti Yeni takımını bonservisiyle birlikte duyurdular

 

Yazarlar