Fenerbahçe Fenerbahçe'den çifte bomba! İsmail Kartal transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe'den çifte bomba! İsmail Kartal transferi resmen açıkladı

15.07.2023 - 16:21 | Son Güncellenme:

Transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Ryan Kent, Edin Dzeko, Djiku, Szymanski ve Umut Nayir'i kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip 2 transferde daha son aşamaya geldi. Yıldız futbolcunun yarın İstanbul'a gelmesi beklenirken İsmail Kartal transferi resmen açıkladı.

Fenerbahçeden çifte bomba İsmail Kartal transferi resmen açıkladı

Transferde önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, iki yıldız futbolcunun transferinde daha son aşamaya geldi. Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı tecrübeli futbolcunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

5 OYUNCU TRANSFER EDİLDİ

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler, transfer döneminde kadrosunu tam 5 isimle güçlendirdi.

Fenerbahçeden çifte bomba İsmail Kartal transferi resmen açıkladı

Inter'den ayrılan Edin Dzeko, forvet hattına takviye edildi. Kanat rotasyonuna Rangers'a veda eden Ryan Kent eklendi. Sarı-lacivertliler, forvet pozisyonunu milli golcü Umut Nayir'le güçlendirdi. Stoper tandemine Alexander Djiku'yu ekleyen Fenerbahçe, on numara pozisyonu için Sebastian Szymanski ile anlaşma sağladı.

AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'de gelecek sezon takımda süre alması beklenmeyen Ertuğrul Çetin ile Tiago Çukur, farklı kulüplere kiralık gitti. Sözleşmesi sona eren Enner Valencia, Brezilya temsilcisi Internacional ile sözleşme imzaladı. Bundesliga temsilcisi Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Bruma'nın bonservisi için Braga, 6 milyon 500 bin euro ödedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden çifte bomba İsmail Kartal transferi resmen açıkladı

Sarı-lacivertlilerin genç yeteneği Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. İspanyol devi, 18 yaşındaki yıldız için 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Arda Güler'in sözleşmesinde 10 milyon euroluk bonus maddesinin yanı sıra bir sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesinin yer aldığı kaydedildi.

KALECİ TRANSFERİNDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

Sarı-Lacivertliler’in bu transfer döneminde en çok kapısını çaldığı takım belki de Dinamo Zagreb. Fenerbahçe, Livakovic için pazarlıklarda son aşamaya geldi.

Portekizli gazeteci Pedro Almeida'nın haberine göre ise Dinamo Zagreb ile Fenerbahçe, Dominik Livaković'in transferinde son aşamaya geldi. Sarı-lacivertli ekip başarılı file bekçisi için 8 milyon euro civarında bir bonservis ödeyecek.

Fenerbahçe, Hırvat kaleci ile ise 2027 yılına kadar sözleşme imzalayacak.

STOPERE BİR TAKVİYE DAHA, İSTANBUL'A GELİYOR

Fenerbvahçe, savunma hattına Alexander Djiku'nun ardından bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Becao ile uzun süredir ilgilenen Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncunun ardından kulübü Udinese ile de anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Sarı-lacivertli ekibin anlaşmaya vardığı Becao pazar günü (Yarın) İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçeden çifte bomba İsmail Kartal transferi resmen açıkladı

FENERBAHÇE'NİN ÖDEYECEĞİ RAKAM

Fanatik'te yer alan habere göre ise Fenerbahçe, bu transfer için İtalyan ekibine 9+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Becao, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe'nin Becao transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

İSMAİL KARTAL TRANSFERİ AÇIKLADI

Gelecek sezon hazırlıkları kapsamında Rusya'da kamp yapan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Neftçi Bakü ile oynanan hazırlık maçı sonrası transferi resmen açıkladı. 

İsmail Kartal, Becao'nun transferinin gerçekleştiğini şu sözlerle ifade etti: "Livakovic'in durumu daha belirsizliğini korumakta. Rodrigo Becao'nun transferi bitti, gerçekleşti."

Transferlerle ilgili olarak İsmail Kartal şu şekilde sözlerine devam etti: "Transfer sezonu kapanmadığına göre transfer olabilir. Yönetimimizle, başkanımızla sürekli diyalog halindeyiz. Duruma göre, oyunumuza, sistemimize göre her şeyi değerlendiriyoruz. İki 8'li bir oyun planımız var, zaman içerisinde biri 10'a da evrilebilir."

Haberin Devamı