Voleybol Fenerbahçe'den önce ayrılığı resmen açıkladı! İşte Terzic'in yerine gelecek isim

Fenerbahçe'den önce ayrılığı resmen açıkladı! İşte Terzic'in yerine gelecek isim

26.05.2023 - 12:26 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Opet'te ayrılık resmen belli oldu. Rus kulübü Terzic'i resmen duyururken sarı-lacivertli takımda yeni başantrenör netleşiyor.

Fenerbahçeden önce ayrılığı resmen açıkladı İşte Terzicin yerine gelecek isim

2022-2023 sezonunu Spor Toto Şampiyonlar Kupası ve Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Opet, Zoran Terzic ile yola devam etmeme kararı aldı. Sarı-lacivertlilerden önce ayrılığı ise Rus kulübü duyurdu. Öte yandan Fenerbahçe'de yeni başantrenör netleşiyor.

Haberin Devamı

LİGDE 6 YIL SONRA ŞAMPİYON
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 2 saat 21 dakika süren mücadele sonrası 3-2’lik skorla devirdi, seride durumu 3-0 yapan Sarı Melekler altıncı şampiyonluğunu elde etti.

MVP VARGAS
Fenerbahçe Opet’in yıldızı Melisa Vargas, müsabakanın en değerli oyuncusu (MVP) ödülünü aldı. Gizem Örge en iyi libero, Carneiro ise en iyi pasör ödülüne layık görülürken, en iyi orta oyuncu kaptan Eda Erdem Dündar, en iyi smaçör Fedorovtseva, en iyi pasör çaprazı da Vargas seçildi. Eczacıbaşı Dynavit’te Saliha Şahin ise Misli.com özel ödülü aldı.

Fenerbahçeden önce ayrılığı resmen açıkladı İşte Terzicin yerine gelecek isim

TERZİC İLE YOLLAR AYRILDI
Rusya Ligi ekiplerinden Dinamo-Ak Bars, yeni sezonda başantrenörlük görevine Zoran Terzic’in getirildiğini açıkladı. Sarı-lacivertlilerden önce paylaşım yapan Rus ekibi, Terzic'e 'hoş geldin' dedi.

Haberin Devamı

LAVARINI LİSTE BAŞINDA
İtalyan koç Stefano Lavarini'nin Novara'dan ayrılması Fenerbahçe'ye geleceği yönündeki iddiaları kuvvetlendirdi. Öte yandan sarı-lacivertlilerin İtalyan hoca ile temas halinde olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçeden önce ayrılığı resmen açıkladı İşte Terzicin yerine gelecek isim

SANTARELLI YOKLAMASI
Sarı melekler için Santarelli iddiası geldi. Fenerbahçe gelecek sezon için Daniele Santarelli'yi göreve getirmek için tüm şartları zorlayacağı kaydedildi. Diğer adaylar arasında İtalya Milli Takımı başantrenörü Davide Mazzanti, Çinli antrenör Lang Ping ve ero Volley Milano'yu çalıştıran İtalyan antrenör Marco Gaspari yer alıyor.

Fenerbahçe Opet'te kısa süre içinde yeni başantrenörün netleşmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'YE SIRP PASÖR DRCA
Fenerbahçe Opet’in yeni pasörü belli oldu. Sarı-lacivertliler, Sırp pasör Bojana Drca ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağladı. Ale Garotta'nın haberine göre Drca ile olan anlaşma 20 gün önce onaylandı.

2022 FIVB Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda En İyi Pasör ödülünü kazanan 35 yaşındaki Drca, 2016 Rio’da ise Sırbistan ile gümüş madalya kazanmıştı. Yıldız pasörün FIVB Milletler Ligi üçüncülüğü de bulunuyor.

MERYEM BOZ TAKIMDA KALDI
Son şampiyon Fenerbahçe Opet, 2023-2024 transfer çalışmalarına sezonun tamamlanmasının ardından tüm hızıyla başladı. Sarı lacivertliler iç transferde pasör çaprazı Meryem Boz ile sözleşme yeniledi

Haberin Devamı