Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldız, eşyalarını bile taşımıştı! Anlaşma sağlanamadı

Fenerbahçeli yıldız, eşyalarını bile taşımıştı! Anlaşma sağlanamadı

02.09.2023 - 15:05 | Son Güncellenme:

Avrupa'da yolunda emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, transfer için çalışmalarını sürüdüyor. Gelen isimler kadar ayrılacak futbolcular önem taşıyor. Takımdan ayrılması beklenen yıldız isim, eşyalarını taşımasına rağmen anlaşma sağlayamadı.

Fenerbahçeli yıldız, eşyalarını bile taşımıştı Anlaşma sağlanamadı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde kadro planlamasında yer alması beklenmeyen tecrübeli futbolcuya talip çıktığı öne sürülmüştü. Yıldız isim eşyalarını bile taşımasına rağmen anlaşma sağlayamadı.

Haberin Devamı

RAKİPLERİ BELLİ OLDU
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turunda ilk maçta farklı mağlup ettiği Twente’yi Hollanda’da da yıktı, gruplara kalmayı başardı. Fenerbahçe'nin Konferans Ligi gruplarındaki rakipleri belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarının bulunduğu H Grubu'nda yer aldı.

21 EYLÜL PERŞEMBE
Fenerbahçe - FC Nordsjelland

5 EKİM PERŞEMBE
FC Spartak Trnava - Fenerbahçe

26 EKİM PERŞEMBE
Fenerbahçe - PFC Ludogorets 1945

9 KASIM PERŞEMBE
PFC Ludogorets 1945 - Fenerbahçe

30 KASIM PERŞEMBE
FC Nordsjælland - Fenerbahçe

14 ARALIK PERŞEMBE
Fenerbahçe - FC Spartak Trnava

Haberin Devamı

CRESPO ANLAŞMA SAĞLAYAMADI
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen Crespo ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Crespo, Çekmeköy merkezli Global bir taşımacılık firması ile eşyalarının bir bölümünü ülkesine gönderdi. Fenerbahçe’den olası ayrılığı için kulüp kolaylık sağlayacaktı ancak temsilcisi hiçbir kulüple anlaşamadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli yıldız, eşyalarını bile taşımıştı Anlaşma sağlanamadı

İSTANBUL'A GELECEK
Kısa süre içinde Fenerbahçe’yle görüşmek için İstanbul’a gelecek.

BATSHUAYI DE GERİ DÖNDÜ
İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest ile Michy Batshuayi’nin transferi için yapılan görüşmeler sonuçsuz kaldı. İngiliz ekibinin Belçikalı golcünün maaşının belirli bölümünü sarı-lacivertlilerin ödemesini istemesinin yayında, ayrıca bonuslar konusunda da anlaşmazlık çıkınca transfer yattı.

Bu gelişmelerin ardından Batshuayi, Fenerbahçe’de kaldı. Dzeko’nun gelişinin ardından ikinci forvet konumuna düşen tecrübeli golcü bu sezon lig ve Avrupa maçlarında sadece 93 dakika şans bulurken Konferans Ligi’nde iki kez ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

Yazarlar