Fenerbahçe Tugay Kerimoğlu, İsmail Yüksek'i eleştirdi! Krunic rekabetine dikkat çekti

Tugay Kerimoğlu, İsmail Yüksek'i eleştirdi! Krunic rekabetine dikkat çekti

15.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK deplasmanından 3 puanla ayrıldığı kritik mücadeleyi Tugay Kerimoğlu değerlendirdi.

Tugay Kerimoğlu, İsmail Yükseki eleştirdi Krunic rekabetine dikkat çekti

Süper Lig'in 20'nci haftasında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka sarı-lacivertlilerin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Fenerbahçe'nin zafer gecesini Tugay Kerimoğlu yorumladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin önemli bir galibiyet aldığını belirten Tugay Kerimoğlu, "Bugün itibariyle zor olan bir deplasmanda kazanarak dönmek çok önemli. Oyun içinde bazı anlarda etkili olunan ve etkisiz olunan anlar var. Sol tarafını aktif kullanan ama sağ tarafından fayda sağlayamayan Fenerbahçe vardı" dedi.

Puan farkının maç fazlasıyla açılmasını yorumlayan Tugay Kerimoğlu, "Aldığı risklerden dolayı İsmail hocayı tebrik ediyorum. Kazanma isteği Fenerbahçe'nin daha fazla olduğu gerçek. Puan farkı 5'e çıktı. Rahat bir gün geçirecek Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerin oyun kontrolünü tamamen elinde tuttuğunu vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Oyunun kontrolü Fenerbahçe'de. Pozisyon üretmekte zorlanmayan bir Fenerbahçe vardı. Çok şut çekti ve denediler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin değerli bir 3 puan aldığını belirten Tugay Kerimoğlu, "Zor olarak gözüken deplasmandan 3 puanla dönmek Fenerbahçe camiası adına önemli olarak duruyor. Çok değerli bir 3 puan oldu" dedi.

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in performansını eleştiren Tugay Kerimoğlu, "İsmail Yuksek'in performansında çıkış olacağına düşüşler var. Krunic geldi biraz kendine gelip rekabete girmesi gerek" yorumunda bulundu.

İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder'i öven Tugay Kerimoğlu, "İrfan ve Cengiz'in kalitesi en üst seviyelerde. Camiaya verdikleri ortada. İkisi de çok çok iyi bir sezon ve dönem geçiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Dominik Livakovic'in galibiyette önemli rol oynadığını vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Son dakikada o kurtarışı yapmak önemlidir. Takımına 3 puanı getiren bir diğer isimlerden biri de Livakovic oldu" dedi.

İsmail Kartal'ın forma adaletine vurguda bulunan Tugay Kerimoğlu, "Formanın adaletini doğru şekilde veren bir İsmail hoca var. Oynattığı, oynatmadığı oyuncular olsun hep hak eden isimler oynuyor" diye konuştu.