Fenerbahçe İrfan Can Kahveci: Nazar boncuğu gibi gol yiyorduk!

İrfan Can Kahveci: Nazar boncuğu gibi gol yiyorduk!

14.01.2024 - 21:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Gaziantep FK deplasmanından 1-0 galip ayrıldıkları maçı değerlendirdi.

İrfan Can Kahveci: Nazar boncuğu gibi gol yiyorduk

Süper Lig'in 20'nci haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanında 1-0 kazandı. Sarı-lacivertlilerde fileleri havalandıran İrfan Can Kahveci, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren İrfan Can Kahveci, "Golü attığım zaman maçı kazanacağımız için çok mutlu oldum. O hisleri anlatamam. Kafayla attığım için daha özel. Ligde kafayla attığım ikinci goldü bu" ifadelerini kullandı.

"Maçın adamı kim" sorusuna İrfan Can Kahveci, "Zor bir seçim ama Livakovic'e veririm ödülü. Çok zor bir kurtarış yaptı son dakikada. Onu da kutluyorum. Sadece kişiler değil takım olarak kazandık, kazanmayı hak ettik. Yolumuza devam ediyoruz, inşallah böyle devam ederiz" cevabını verdi.

İrfan Can Kahveci gol yemeden maçı kapatmalarına dair, "ok gol atıyorduk ama nazar boncuğu gibi gol yiyorduk. Bugün yemedik. Gol yememek lazım. 7 atsak bile gol yememek lazım. Bunu içeride konuşuyoruz. İnşallah diğer maçlarda da gol yemeyiz" dedi.

Yazarlar