Fenerbahçe Fenerbahçe'nin gündemindeki yıldız futbolcu hakkında flaş açıklama! 'Beni aradı ama...'

Fenerbahçe'nin gündemindeki yıldız futbolcu hakkında flaş açıklama! 'Beni aradı ama...'

12.08.2023 - 19:44 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin bir süredir transfer gündeminde olan yıldız futbolcu hakkında flaş bir açıklama geldi.

Fenerbahçenin gündemindeki yıldız futbolcu hakkında flaş açıklama Beni aradı ama...

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Son olarak Fred'i ve Cengiz Ünder'i kadrosuna katan sarı-lacivertliler, yeni yıldız futbolcu için arayışlarını sürdürüyor. Süper Lig devinin bir süredir gündeminde olan oyuncu hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İşte haberinin detayları...

Haberin Devamı

TETE İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe, Galatasaray’ın da uzun süre transfer etmek için çaba gösterdiği Fred’in transferini bitirdi.

Manchester United FC ve Fred ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusunu sağlık kontrolünden geçmek ve ileri transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul'a getirdi.

İngiltere'den kalkan özel uçakla yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşan Fred'e ailesinin yanı sıra; yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile sportif direktör Mario Branco eşlik etti.

Fenerbahçenin gündemindeki yıldız futbolcu hakkında flaş açıklama Beni aradı ama...

CENGİZ ÜNDER KAP'A BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe'den hücum hattına dikkat çeken bir takviye geldi. Sarı-lacivertliler, Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'i kadrosuna dahil etmek için prensip anlaşmasına varıldığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Olympique de Marseille ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu gece İstanbul'a gelecektir."

LIVAKOVIC HAKKINDA FLAŞ İDDİA

Fenerbahçe'nin uzun süredir yaptığı girişimler devam ederken Relevo'da yer alan habere göre İspanyol ekibi Almeria, Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb'le 8+1 milyon euro'ya anlaştı.

Kulüplerin anlaşmasına rağmen Hırvat file bekçisi henüz Almeria'nın teklifine olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi.

JORGİNHO İÇİN FENERBAHÇE CEVABI

Arsenal forması giyen ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen Jorginho için transfer açıklaması geldi.

İtalyan oyuncunun menajeri Joao Santos, Fenerbahçe'nin de gündemine gelen 31 yaşındaki futbolcunun Arsenal'de kalacağını açıkladı.

Santos, "Jorginho konsantre olmuş durumda. Premier Lig'de altıncı, Şampiyonlar Ligi'nde beşinci yılını geçirecek. Ve her şeyden önce milli takıma odaklanmış durumda." dedi.

Fenerbahçenin gündemindeki yıldız futbolcu hakkında flaş açıklama Beni aradı ama...

FENERBAHÇE CEVABI

Santos, Fenerbahçe iddialarının hatırlatılması üzerine, "Fenerbahçe mi, hayır. Arsenal'de kalacak. İngiltere'de olmaktan mutlu. Bazı teklifler var, örneğin Arabistan'dan. Beni aradı ama somut bir şey yok. İspanya'dan da takip ediliyor, önemli bir oyuncu ama Arsenal'de kalacak" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Arsenal'in geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Jorginho'nun İngiliz ekibiyle sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor. İtalyan oyuncunun sözleşmesinde uzatma opsiyonu da yer alıyor.

JORHINGO KİMDİR?

Kariyerinde şu ana kadar 519 maça çıkan Jorginho, 47 kez gol sevinci yaşadı ve 31 de asist yaptı. Arsenal'ın yanı sıra Verona, Sambonifacese, Napoli ve Chelsea'de forma giydi.

Fenerbahçenin gündemindeki yıldız futbolcu hakkında flaş açıklama Beni aradı ama...