Fenerbahçe Fenerbahçe'nin transfer hedefi Rade Krunic için Milan'dan son karar!

Fenerbahçe'nin transfer hedefi Rade Krunic için Milan'dan son karar!

28.08.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Milan ile pazarlık masasına oturduğu Rade Krunic, kariyerine İtalyan ekibinde devam edecek. İtalyan basını Milan'ın Krunic'i bırakmak istemediğini iddia etti.

Fenerbahçenin transfer hedefi Rade Krunic için Milandan son karar

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın transferini özellikle istediği Rade Krunic, Milan'da kalıyor. Sarı-lacivertliler Bosna Hersekli orta saha için Milan'a 7 milyon euroluk resmi teklifte bulunmuştu. Milan ise Krunic için 12 milyon euroda ısrarcı olmuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe dışında Fransa'dan Lyon da son günlerde Rade Krunic için Milan'la temaslarını sıklaştırdı fakar İtalyan ekibinin istediği bonservis Lyon'a da fazla gelince transferde ilerleme kaydedilemedi.

Milan, Krunic için son kararını verdi. İtalyan devi Bosna Hersekli yıldızın ayrılığına izin vermeyecek. TuttoMercato'da yer alan habere göre Milan, Fenerbahçe ve Lyon'un ilgisine rağmen Krunic'i takmda tutma kararı aldı.

Haberde şu ifadelerde yer verildi:

"Milan, Rade Krunic'in kendisine gösterilen ilgiye rağmen bu yaz takımdan ayrılmayacağına karar verdi. Milan'ın orta saha oyuncusu için ilk olarak Fenerbahçe devreye girerken, son olarak Lyon da ısrarlı bir hamle yaptı.

Ancak Milan hiçbir zaman pazarlık masasına oturmak için doğru teklifi alamadı ve Milan'ın üst yönetimi pazarlığa başlamak için doğru miktar olarak 12 milyon avroluk minimum sınırı belirledi."

Haberin Devamı