Fenerbahçe Fred, transferinin perde arkasını açıkladı! 'Türkiye'den ilgilenen kulüpler vardı'

Fred, transferinin perde arkasını açıkladı! 'Türkiye'den ilgilenen kulüpler vardı'

28.08.2023 - 17:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız transferinin perde arkasını da açıkladı.

Fred, transferinin perde arkasını açıkladı Türkiyeden ilgilenen kulüpler vardı

Fenerbahçe'nin Manchester United'dan renklerine bağladığı Brezilyalı yıldız Fred, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

'ÇOK MUTLUYUM'

Çok mutlu olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Fred, "Bu büyük kulüpte olduğum için çok mutluyum. Buraya gelmem için büyük çaba sarf eden başkanımız ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Çok büyük bir kulüp burası. Güzel bir ülkedeyim. Her şey iyi gidiyor. Kendimi iyi hissediyorum. Herkes beni en iyi şekilde karşıladılar." dedi.

'TEKLİFLER VARDI'

Fenerbahçe'ye transferi öncesi başka kulüplerden de teklifler aldığını doğrulayan orta saha, "Sadece Türk takımlarının değil, İngiltere'den de teklifler vardı. Fenerbahçe projelerini anlatınca burayı seçtim. Taraftarlar en etkileyici sebeplerden biriydi. Taraftarlarımız 90 dakika boyunca bağırıyor. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Fred, transferinin perde arkasını açıkladı Türkiyeden ilgilenen kulüpler vardı

'YÜZDE 100 HAZIR DEĞİLİM'

Henüz tam olarak hazır olmadığını ifade eden Fred, "Attığım gol geçerli sayılsaydı benim için çok güzel bir başlangıç olacaktı. Ama önemli olan takımın kazanması. O maçta 90 dakika oynamak istesem de fiziksel olarak yüzde 100 hazır değildim." şeklinde konuştu.

'BURAYI TERCİH ETTİM'

Türkiye'den de teklifler aldığını belirten Fred, "Türkiye'den ilgilenen kulüpler vardı ama menajerim üzerinden iletişime geçildi. Diğer takımın da teklifte bulunduğu doğru ama ben buraya, bu büyük kulübe gelmeyi tercih ettim." dedi.

Fred, transferinin perde arkasını açıkladı Türkiyeden ilgilenen kulüpler vardı

'KONFERANS LİGİ'Nİ KAZANMAK İSTİYORUZ'

Konferans Ligi'ni kazanmak istediklerini de aktaran Brezilyalı yıldız, "Konferans Ligi'ni tabii ki kazanmak istiyoruz. Alex, Roberto Carlos, Deivid gibi isimler çok önemli işler başardılar. Ben de bu kulübün tarihinde önemli bir oyuncu olmak ve kupalar kazanmak istiyorum. Fenerbahçe, yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefler." ifadelerini kullandı.

TRANSFER SÜRECİ

Fred transfer sürecini şu şekilde anlattı: "Fenerbahçe'ye transfer sürecim Mario Branco ile başladı. Menajerimle iletişime geçti. Daha sonra kendisiyle konuşmaya başladık. Buraya gelmemdeki en önemli sebep, kulübün hedeflerini bana anlatmalarıydı. Okan da Manchester'a geldi, ikisiyle uzun uzun konuşma fırsatım oldu. Onlar bu sezon kupalar kazanmak için güçlü takım kuracaklarını söylediler. Ben de 30 yaşımda olmama rağmen çok hırslıyım."

Haberin Devamı

'ALTAY ÇOK MUTLU OLACAK'

Eski takımı Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'a da değinen Fred, "Altay giderken kendisine iyi şanslar diledim. Büyük bir takıma gidiyor. Yaşayabileceği bazı semt önerilerinde bulundum. Çok fazla yağmur yağdığını söyledim. Altay, Manchester United'da çok mutlu olacak. Livakovic çok iyi bir kaleci. Takımımıza yardım etmeye geldi. Hepimiz takıma sağlamak için çalışıyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu takım tarih yazabilecek kapasitede." şeklinde konuştu.

Yazarlar