Fenerbahçe Fenerbahçe'nin 'transfer sihirbazı' Mario Branco'ya iki dev talip! Teklifi duyurdular

Fenerbahçe'nin 'transfer sihirbazı' Mario Branco'ya iki dev talip! Teklifi duyurdular

16.02.2024 - 10:53 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin kadrosuna önemli yıldızlar kazandıran Portekizli sportif direktörle ilgili önemli gelişme yaşandı.

Fenerbahçenin transfer sihirbazı Mario Brancoya iki dev talip Teklifi duyurdular

Fenerbahçe'nin Portekizli sportif direktörü Mario Branco ile ilgili olarak sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'de önemli transferlere imza atan ve takımın mimarı olan Branco'nun sezon sonunda sarı-lacivertli kulüpteki görevinden ayrılacağı öğrenildi. Deneyimli futbol adamı son olarak Rade Krunic transferinde yoğun mesai harcamış ve Bosna Hersekli orta sahanın Milan'dan transferini gerçekleştirmişti.

'PORTO VE BENFICA'DAN TEKLİF ALDI'

Haberde; Daha önce çalıştığı kulüplerde de başarılı işlere imza atan Branco'nun, Porto ve Benfica kulüplerinden teklif aldığı ve bu iki kulüpten birinde çalışma olasılığının yüksek olduğu ifade edildi.

Fenerbahçenin transfer sihirbazı Mario Brancoya iki dev talip Teklifi duyurdular

47 yaşındaki Portekizli, kariyerine Pontevedra'da scout olarak başlangıç yaparken Wisla Krakow, Zaglebie Lubin ve Steaua Bükreş'te de aynı görevi devam ettirdi. Branco, 2009 yılında Leixoes ile sportif direktörlüğe adım attı. Branco, Hajduk Split, Leixoes ve Estoril'de, Romen kulübü Astra'da ve PAOK'ta görev aldı.

Haberin Devamı

FUTBOL DEHASI

Futbol dünyasında ilk olarak scout olarak göreve başlayan Mario Branco, sonrasında sportif direktörlük yaptı. Sportif direktörlük yaptığı takımlarda da başarılı işlere imza attı. Özellikle müevazi bir kulüp olan Hajduk Split, onun döneminde şampiyonluğa oynadı.