Fenerbahçe ÖZEL | Fenerbahçe'de Sandro Zufic gerçeği! Nenad Bjelica faktörü

ÖZEL | Fenerbahçe'de Sandro Zufic gerçeği! Nenad Bjelica faktörü

16.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin kaleci antrenörü Zufic’i, Livakovic’in performansının kötülüğü nedeniyle almadığı öğrenildi. Yönetimin, 44 yaşındaki çalıştırıcıyı sezon başında da istediği ancak Trabzonspor’da çalıştığı için bu hamlenin gerçekleşmediği bildirildi.

ÖZEL | Fenerbahçede Sandro Zufic gerçeği Nenad Bjelica faktörü

Fenerbahçe’de ara transferde yapılan takviyelerin ardından bir hamle de teknik heyete geldi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler Sandro Zufic ile anlaşırken bunun perde arkası da ortaya çıktı. Yönetimin, Zufic’i Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic’in performansının kötü olduğu için getirmediği öğrenildi.

İlk kez Hırvatistan dışında forma giyen ve kırılgan bir yapısı olan yıldız kaleciden memnun olan sarı-lacivertli idarecilerin 44 yaşındaki antrenörü sezon başında da almak istediği ancak Zufic’in o dönemede Nenad Bjelica döneminde Trabzonspor’da görev yaptığı için bu transferin gerçekleşmediği bildirildi.

Livakovic ile Dinamo Zagreb’te üç yıl birlikte çalışan Zufic’in tecrübeli file bekçisini hem moral hem de performans olarak daha yukarıya taşıyacağını düşünen yönetim, İsmail Kartal’ın onayını aldıktan sonra bu hamleyi gerçekleştirdi. Livakovic’in de eski hocasının gelişine mutlu olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kaleci zaman zaman yediği goller nedeniyle eleştirilse de yaptığı önemli kurtarışlarla takımın galibiyetlerine katkı yapmayı başardı.