Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızı Diego Rossi döktürdü! King ve Batshuayi şov yapıyor

Fenerbahçe'nin yıldızı Diego Rossi döktürdü! King ve Batshuayi şov yapıyor

27.12.2022 - 21:07 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu gösterdiği performansla taraftarları kendine hayran bıraktı. Michy Batshuayi ve Joshua King de yıldızlaşan diğer isimler oldu.

Fenerbahçenin yıldızı Diego Rossi döktürdü King ve Batshuayi şov yapıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Hatayspor'u konuk etti. Karşılaşmada Sarper Barış Saka düdük çaldı. Fenerbahçe'nin yıldızı karşılaşmada yaptığı asistlerle takım arkadaşlarını rahatlatan isim oldu. Sarı-lacivertlilerin golcüleri Michy Batshuayi ve Joshua King bu ikramları geri çevirmedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarları, Hatayspor müsabakasına büyük ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, mücadelede tüm tribünleri doldurdu. Fenerbahçe tribünleri maçın ilk düdüğüyle birlikte oyunculara büyük destek verdi.

VALENCIA DEPREMİ

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu santrforu Enner Valencia, Hatayspor müsabakası kadrosunda yer almadı. Tecrübeli oyuncunun, Dünya Kupası'nda yaşadığı sakatlık nedeniyle ağrılarının bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Miguel Crespo da Hatayspor karşılaşmasının kadrosunda yer almadı.

Müsabakanın 4'üncü dakikasında savunmanın arkasına hareketlenen Michy Batshuayi'ye doğru oldukça güzel bir pas atıldı. Hatayspor'da Erce Kardeşler topu kontrol etmek için kalesini terk etti. Michy Batshuayi bir aşırtma vuruş yapmak istedi ancak şutunda top farklı şekilde auta gitti.

Haberin Devamı

LOBJANIDZE KAÇIRDI

Mücadelenin 8'inci dakikasında savunma arkasına atılan topa Saba Lobjanidze hareketlendi. Yıldız futbolcu, Altay Bayındır'ın kalesinden açıldığı pozisyonda uzak köşeye doğru bir şut göndermek istedi. Meşin yuvarlak az farkla auta gitti. Kaçan gol sonrası Saba Lobjanidze büyük üzüntü yaşadı.

Fenerbahçenin yıldızı Diego Rossi döktürdü King ve Batshuayi şov yapıyor

TOP AĞLARDA, BAYRAK HAVADA

Karşılaşmanın 9'uncu dakikasında savunmanın arkasına sarkan Ayoub El Kaabi topla buluştu. El Kaabi karşı karşıya pozisyonda sol ayağıyla yakın köşeye vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak ağlarla buluştuktan sonra yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR incelemesinde ofsayt kararı onandı ve ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

PERDEYİ JOSHUA KING AÇTI

Müsabakanın 20'nci dakikasında Fenerbahçe'nin kazandığı köşe vuruşunda topun başına Diego Rossi geçti. Diego Rossi'nin ortasında kale sahası ön çizgisinin biraz gerisinde bulunan Joshua King'in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Fenerbahçe, Hatayspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaldı.

Fenerbahçenin yıldızı Diego Rossi döktürdü King ve Batshuayi şov yapıyor

BU KEZ BATSHUAYI SAHNEDE

Mücadelenin 26'ncı dakikasında Ferdi Kadıoğlu'nun pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Diego Rossi içeri pasını çıkardı. Kale sahası içi sol çaprazda bulunan Michy Batshuayi'nin tek vuruşunda top ağlarla buluştu. Sarı-lacivertlieler rakibi karşısında farkı ikiye çıkarttı.

Haberin Devamı

ROSSI FIRTINASI

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 14 maçta forma şansı bulan Diego Rossi rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Uruguaylı oyuncu takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi. Diego Rossi, Hatayspor maçında yaptığı 2 asistle bu sezon sarı-lacivertli takımda bir Süper Lig maçında 2 asist yapan ilk isim oldu.

Fenerbahçenin yıldızı Diego Rossi döktürdü King ve Batshuayi şov yapıyor

BURAK ÇİZGİDEN ÇIKARDI

Karşılaşmanın 28'inci dakikasında Fenerbahçe üçüncü gole çok yaklaştı. Savunmanın pas hatasının ardından ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan İrfan Can Kahveci sol ayağıyla topu aşırttı. Kaleye doğru giden meşin yuvarlağı son anda çizgiden Burak Öksüz çevirdi. İrfan Can Kahveci kaçan golün ardından büyük üzüntü yaşadı.

ERCE KURTARDI

Müsabakanın 32'nci dakikasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Miha Zajc kimsenin beklemediği bir mesafeden kaleye şutunu gönderdi. Hatayspor file bekçisi Erce Kardeşler meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi. Bu pozisyon sonrası taraftarlar iki futbolcuyu da alkışladı.

Haberin Devamı

EL KAABI KAÇIRDI

Maçın 38'inci dakikasında savunma arkasına sarkan Ayoub El Kaabi ceza sahası içi sağ çağrazından sol ayağıyla yakın köşeye vuruşunu yaptı. Altay Bayındır'ı geçen meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. Ayoub El Kaabi kaçırdığı golün ardından büyük üzüntü yaşadı.

Fenerbahçe, Hatayspor maçının ilk yarısında rakip kaleye 9 isabetli şut gönderdi. Bu rakam, bu sezon bir Süper Lig maçının ilk yarısında ulaşılan en yüksek istatistik oldu.

VRANJES HATASINI AFFETTİRDİ

Zorlu müsabakanın 48'inci dakikasında ceza sahası yayı üzerinde Vranjes topu kaptırdı. Michy Batshuayi, Erce Kardeşler'i çalımmladıktan sonra kaleye vuruşunu yaptı. Hatayspor'da Vranjes çizgi üzerinde topu göğsüyle durdurdu ve hatasını affetirdi.

Fenerbahçe maçın 50'nci dakikasında bir kez daha gole yaklaştı. Sol kanattan yapılan ortaya Willian Arao kafa vuruşunu yaptı. Erce Kardeşler meşin yuvarlağı son anda çeldi. Top direğe çarptıktan sonra kornere çıktı.

Haberin Devamı

BURAK'IN TALİHSİZ ANI! VAR'DAN DÖNDÜ

Müsabakanın 68'inci dakikasında Fenerbahçe'de Lincoln Henrique'nin derin pasında Joshua King hareketlendi. Joshua King topla buluştuktan sonra ceza sahası içine sert bir top gönderdi. Hatayspor'un tecrübeli savunmacısı Burak Öksüz topu uzaklaştırmak isterken kendi ağlarına gönderdi.

Fenerbahçenin yıldızı Diego Rossi döktürdü King ve Batshuayi şov yapıyor

Hatayspor cephesi pozisyonda ofsayt bekledi. VAR incelemesinde Joshua King'in ofsaytta olduğu tespit edildi. Fenerbahçe'nin bulduğu gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

SERDAR DURSUN HATAYI AFFETMEDİ

Müsabakanın 86'ncı dakikasında Hatayspor savunmasının geriden oyun kurarken yaptığı pas hatasında Serdar Dursun araya giren isim oldu. Tecrübeli golcü ceza sahası içinde topla buluştuktan sonra topu sola çekip vuruşunu yaptı. Serdar Dursun'un şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Fenerbahçe'de bu sezon Süper Lig'de ilk kez gol atma başarısı gösteren Serdar Dursun gol sevincini Cristiano Ronaldo'yla özdeşleşen şekilde yaptı. Fenerbahçe tribünleri 'siu' ile Serdar Dursun'a eşlik etti.

GUSTAVO FARKI AÇTI

Fenerbahçe'nin 90+5'inci dakikada kazandığı köşe vuruşunda öne çıkan Gustavo Henrique yaşanan karambolde topu ayağında buldu. Brezilyalı stoperin şutunda top kale direğinin içine çarptıktan sonra ağlarla buluştu. Fenerbahçe bu golle birlikte farkı 4'e yükseltti.

KING VE BATSHUAYI FIRTINASI

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Joshua King ile Michy Batshuayi gösterdikleri performansla Süper Lig'i salladı. Norveçli oyuncu 11 maçta 5 gol ve 3 asist üretti. Michy Batshuayi ise bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.