Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızı Michy Batshuayi patladı! 'Kandırıldım'

Fenerbahçe'nin yıldızı Michy Batshuayi patladı! 'Kandırıldım'

22.09.2022 - 18:49 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin transfer döneminin son günlerinde kadrosuna kattığı Michy Batshuayi açıklamalarda bulundu. Chelsea'den transfer edilen Belçikalı oyuncu çarpıcı ifadeler kullandı. Michy Batshuayi ünlü teknik adama tepki göstererek "Kandırıldım" dedi.

Fenerbahçenin yıldızı Michy Batshuayi patladı Kandırıldım

Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden forvet arayışlarının ardından kadroya Michy Batshuayi katıldı. Belçikalı santrfor taraftarların çekimser tavrına rağmen sarı-lacivertli kariyerine oldukça hızlı başladı ve kısa sürede algıları yıkma başarısı gösterdi. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Belçika basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Profesyonel futbolculuk kariyerine Standard Liege altyapısında başlayan Michy Batshuayi daha sonra Marsilya, Chelsea, Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş formaları giydi. Chelsea, 2016-2017 sezonu başında Belçikalı oyuncu için 39 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Michy Batshuayi için kulüplerin kasasından toplam 54 milyon 300 bin euro çıktı.

Fenerbahçenin yıldızı Michy Batshuayi patladı Kandırıldım

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon attığı gollerden çok kaçırdıklarıyla taraftarların tepkisini çeken Michy Batshuayi sezon sonunda Chelsea'ye geri döndü. Premier Lig devinin kamp kadrosuna eklediği Belçikalı yine bekleneni veremedi ve bu kez devreye Fenerbahçe girdi. Sarı-lacivertliler, Michy Batshuayi'yi 3 milyon 500 bin euro karşılığında kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

İLK MAÇINDA GOLÜNÜ ATTI

Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe kariyeri oldukça iyi başladı. Dinamo Kiev maçında skor 1-1'ken oyuna giren Belçikalı yıldız 90+3'te rakip fileleri havalandırdı ve ilk müsabakasında golle tanıştı. Fenerbahçe formasıyla toplam 91 dakika süre alan 28 yaşındaki oyuncu başka gol atamadı. Michy Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 9 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçenin yıldızı Michy Batshuayi patladı Kandırıldım

CHELSEA'YE BÜYÜK BEKLENTİLERLE GİTTİ

Michy Batshuayi, Belçika basınına konuştu ve çarpıcı açıklamalara imza attı. Chelsea'nin 2016'da 39 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, Antonio Conte'ye patladı. Michy Batshuayi'nin 2016'nın yaz aylarında başlayan ve 2022'de sona eren Chelsea macerası beklediği şekilde geçmedi. Londra ekibi için toplam 77 üst düzey maçta forma giydi. Chelsea kariyeri ağırlıklı olarak başka takımlarda kiralık geçti. 28 yaşındaki oyuncu, Chelsea kadrosunda yer aldığı dönemi Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş gibi önemli ekiplerde kiralık geçirdikten sonra 2022'nin yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer oldu.

"KENDİSİYLE ÇELİŞİYORDU"

Ülkesi basınından Sport/Voletmbalmagazine'e konuşan Belçikalı golcü, Antonio Conte hakkında açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik direktör için, "Sürekli kendisiyle çelişiyordu" ifadelerini kullanan golcü oyuncu, "İlk olarak beni aradı ve projesini açıkladı. Diego Costa ile birlikte çift forvet olarak oynamamı istediğini söyledi" diye konuştu.

Haberin Devamı

"KANDIRILDIM"

Antonio Conte'nin söylemlerinin eyleme dönüşmediğini belirten Batshuayi, "Söylediklerine inandım mı? Elbette inandım çünkü Conte kariyeri boyunca çift forvet oynatmıştı. Sadece benim olduğum Chelsea dışında. Gerçekten anlamıyorum. Gerçek şu ki çok sık kandırıldım" dedi.

2016-17 sezonunda Chelsea, Antonio Conte yönetiminde Premier Lig şampiyonluğuna ulaşırken Michy Batshuayi, az süre almasına rağmen kritik bir katkı sağlamıştı. 36. hafta maçında Chelsea, deplasmanda West Bromwich ile karşı karşıya gelirken 76. dakikada Pedro'nun yerine oyuna dahil olan Batshuayi, 82. dakikada golünü atmış ve Chelsea, karşılaşmayı 1-0 kazanarak şampiyonluğu garantilemişti.

DAHA ÖNCE DE ELEŞTİRMİŞTİ

Batshuayi, Antonio Conte hakkındaki olumsuz söylemlerini ilk kez sarf etmiyor. Belçikalı oyuncu, Nisan 2018'de Dortmund adına oynarken de İtalyan menajere ilişkin, "Conte'nin benim oyunumu izleyip izlemediğini bilmiyorum. Çünkü yedek kulübesinden gelip bir gol attıktan sonra tekrar yedek kulübesine dönmek bir hücum oyuncusu için çok zor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı