Fenerbahçe Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif! Transfer piyangosu

Fenerbahçe'ye 10 milyon euroluk teklif! Transfer piyangosu

07.08.2023 - 21:32 | Son Güncellenme:

Dusan Tadic, Edin Dzeko ve Rodrigo Becao gibi yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu için 10 milyon euroluk transfer teklifi geldiği aktarıldı.

Fenerbahçeye 10 milyon euroluk teklif Transfer piyangosu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de dikkat çeken bir transfer gelişmesi yaşandı. Kadro planlamasında artık sona yaklaşan sarı-lacivertlilerde, ilk 11'deki yeri garanti olmayan başarılı oyuncuya 10 milyon euroluk transfer teklifi geldiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Tecrübeli futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen Fransız ekibinin, oyuncunun menajeriyle pazarlıklarını sürdürdüğü aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ROSSI, MLS'E GERİ DÖNDÜ

Sarı-lacivertlilerde Diego Rossi'yle de yollar ayrıldı. Uruguaylı hücumcu, MLS ekiplerinden Columbus Crew ile sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, Diego Rossi'nin transferinden 5 milyon 630 bin dolar bonservis geliri elde etti.

Sarı-lacivertliler ayrıca 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde 1 milyon dolarlık bonus maddesinin yer aldığını duyurdu. Öte yandan Diego Rossi'nin bir sonraki satışından yüzde 15'lik payın Fenerbahçe'ye ödeneceği kaydedildi.

ARABİSTAN'DAN SERDAR'A TEKLİF

İsmail Kartal'ın gelecek sezon planları arasında yer almadığı bilinen Serdar Dursun'a da Suudi Arabistan'dan talipler çıktı. 31 yaşındaki santrfor için Suudi Arabistan ekibi Al Raed'in Fenerbahçe'ye teklifte bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Serdar Dursun'a Almanya, Polonya ve İtalya'dan da takımların talip olduğu kaydedildi.

Fenerbahçeye 10 milyon euroluk teklif Transfer piyangosu

TETE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Tete'nin transferinin gerçekleşmeyeceğini açıkladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçeye 10 milyon euroluk teklif Transfer piyangosu

LENS'TEN BATSHUAYI'YE KANCA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fransa Ligue 1 ekibi Lens, Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi'yi transfer etmek için harekete geçti. Fransız ekibinin, Belçikalı oyuncu için 10 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğu aktarıldı.

Michy Batshuayi'ye sunulan sözleşme şartları da belli oldu. Lens'in tecrübeli santrfora yıllık 2 milyon euro maaş önerisinde bulunduğu kaydedildi. Fransa Ligue 1 ekibi ile Batshuayi'nin menajeri arasındaki pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye 10 milyon euroluk teklif Transfer piyangosu

SEZONA GOLLERLE BAŞLADI

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı ilk Zimbru maçında 8 dakika şans bulan Michy Batsuhayi, rövanşta ise ilk 11'de sahaya çıktı. Belçikalı oyuncu bu mücadelede rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. Sarı-lacivertliler ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 29 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Standard Liege altyapısında futbola başlayan Michy Batshuayi daha sonra Marsilya'ya imza attı. Belçikalı oyuncu için Chelsea, 39 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Premier Lig devinde tutunamayan tecrübeli forvet sırasıyla Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başıda 3 milyon 500 bin euro karşılığında Belçikalı oyuncunun bonservisini aldı.

Fenerbahçeye 10 milyon euroluk teklif Transfer piyangosu

Michy Batshuayi, Belçika Milli Takımı'nda 51 müsabakada forma şansı buldu. 29 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 27 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Yazarlar