Fenerbahçe Fenerbahçe'ye bedava dünya yıldızı! Acun Ilıcalı'nın paylaşımı heyecanlandırdı

Fenerbahçe'ye bedava dünya yıldızı! Acun Ilıcalı'nın paylaşımı heyecanlandırdı

27.06.2023 - 09:25 | Son Güncellenme:

Edin Dzeko transferiyle Avrupa'da ses getiren Fenerbahçe'ye dikkat çeken bir öneri geldi. Takımıyla 1 yıllık sözleşmesi kalan dünyaca ünlü futbolcunun bedelsiz olarak sarı-lacivertlilere önerildiği iddia edildi. Öte yandan başarılı futbolcunun Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı ile birlikte tatil yaptığı görüldü.

Fenerbahçeye bedava dünya yıldızı Acun Ilıcalının paylaşımı heyecanlandırdı

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un bizzat yürüttüğü transfer çalışmalarında önemli isimler gündeme geldi. Sarı-lacivertliler, Edin Dzeko'yu kadrosuna katarak dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Fenerbahçe'ye bu doğrultuda dikkat çeken bir önerinin sunulduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Avrupa deviyle sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek yıldız futbolcunun bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

BRUMA'DAN 6.5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon Braga'ya kiralanan Bruma performansıyla hayran bıraktı. Portekiz Ligi ekiplerinden Braga, 28 yaşındaki oyuncu için sarı-lacivertlilerle kısa süre içerisinde anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Bruma'nın Braga'ya transferinden kasasına 6 milyon 500 bin euro koydu.

VALENCIA, ZAJC VE PELKAS'IN SÖZLEŞMESİ BİTTİ

Sarı-lacivertlilerde Enner Valencia, Miha Zajc ve Dimitris Pelkas'ın sözleşmeleri sona erdi. 33 yaşındaki santrfor Enner Valencia, Brezilya ekiplerinden Internacional'in yolunu tuttu. 33 yaşındaki oyuncu, Serie A ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye bedava dünya yıldızı Acun Ilıcalının paylaşımı heyecanlandırdı

Sarı-lacivertlilerde sözleşmesi sona eren Miha Zajc'la yeni sözleşme konusunda görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Miha Zajc'ın temsilcisi açıklamasında, "Fenerbahçe sözleşme uzatmak istiyor ve görüşmelerimize devam ediyoruz. Bu görüşmeler yurt dışında yüz yüze de oldu. Zajc’ın çok fazla para istediğine dair söylemler bütünüyle yalan. Halledilmesi gerek konular var" ifadelerini kullandı.

Süper Lig devinde sözleşmesi sona eren Dimitris Pelkas ise Pendikspor'un radarına girdi. İstanbul ekibinin, Yunan orta sahayı sözleşme görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a davet ettiği öğrenildi.

KENT'TEN 4 YILLIK İMZA

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk transfer Ryan Kent oldu. Sarı-lacivertliler, Rangers'tan ayrılan İngiliz oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ryan Kent için herhangi bir bonservis bedeli ödenmediği belirtildi.

Liverpool altyapısında yetişen Ryan Kent daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg ve Bristol City'de kiralık olarak forma giydi. Rangers, 2019-2020 sezonunda Ryan Kent için 7 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçeye bedava dünya yıldızı Acun Ilıcalının paylaşımı heyecanlandırdı

İRFAN CAN EĞRİBAYAT'IN BONSERVİSİ ALINDI

Altay Bayındır'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası Fenerbahçe'de kaleyi koruyan İrfan Can Eğribayat'ın bonservisi alındı. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki file bekçisi için Göztepe ile yapılan anlaşmadaki satın alma opsiyonu maddesini kullandı. İrfan Can Eğribayat için 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Göztepe A.Ş'den kiraladığı ve başarılı performansı ile dikkat çeken kalecimiz İrfan Can Eğribayat’ın satın alma opsiyonunu kullanmıştır. 2027 yılına dek sözleşme imzaladığımız oyuncumuza çubuklu formamız altında nice zaferler diliyoruz" denildi. İrfan Can Eğribayat, Fenerbahçe'de toplam 13 maçta şans buldu. 24 yaşındaki eldiven bu karşılaşmaların 4'ünde kalesini gole kapattı. İrfan Can Eğribayat, toplam 13 gol yedi.

EDIN DZEKO BOMBASI

Süper Lig devi Fenerbahçe forvet hattına dikkat çeken bir takviye yaptı. Inter'den ayrılan Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı-lacivertlilerin yeni golcüsü imza töreninde yaptığı açıklamada, "Harika duygular yaşıyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdiğim kısa sürede çok doğru bir karar verdiğimi anladım ve sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada; Bosna Hersekli santrfora yıllık 4 milyon 200 bin euro garanti ücret ödeneceği belirtildi.

Fenerbahçeye bedava dünya yıldızı Acun Ilıcalının paylaşımı heyecanlandırdı

IVAN PERISIC SÜRPRİZİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Tottenham forması giyen Ivan Perisic, Fenerbahçe'ye önerildi. Sarı-lacivertlilerin bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği vurgulandı.

34 yaşındaki Hırvat futbolcu geride kalan sezonda 44 resmi maçta şans buldu. Ivan Perisic bu müsabakalarda 1 kez gol sevinci yaşadı. Yıldız sol kanat aynı zamanda 12 asist üretti.

Premier Lig devinden ayrılması beklenen Ivan Perisic'in sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 34 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon euro. Hırvatistan Milli Takımı'nda 127 maça çıkan Ivan Perisic, 33 gol atma başarısı gösterdi.

Fenerbahçeye bedava dünya yıldızı Acun Ilıcalının paylaşımı heyecanlandırdı

TATİLDE GÖRÜNTÜLENDİ

Fenerbahçeli ünlü iş insanı Acun Ilıcalı'nın dün yaptığı paylaşım Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemindeki Ivan Perisic, tatilde İrfan Can Kahveci, Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Acun Ilıcalı ile görüntülendi.

Haberin Devamı

Yazarlar