Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Livakovic müjdesi! Hırvat basını duyurdu: Teklif kabul edildi

Fenerbahçe'ye Livakovic müjdesi! Hırvat basını duyurdu: Teklif kabul edildi

09.08.2023 - 15:22 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de kaleci takviyesi merakla bekleniyordu. Sarı-lacivertliler Dünya Kupası'na damga vuran Livakovic için uzun süredir girişimlerde bulunuyordu. Başarılı kalecinin transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Fenerbahçeye Livakovic müjdesi Hırvat basını duyurdu: Teklif kabul edildi

Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kadrosunu Dusan Tadic, Edin Dzeko, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Mert Müldür gibi önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de kaleci, transferi merakla bekleniyordu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekibin uzun süredir transferi için uğraş verdiği Livakovic'te beklenen haber geldi.

TRANSFER GÜNDEMİ

Fenerbahçe'de kaleci ve orta saha transferleri için çalışmalar tüm hızıyla sürerken kaleci için Keylor Navas ve Dominik Livakovic isimleri öne çıkmış, orta saha için ise Nicolas Dominguez ve Rade Krunic isimleri gündemde yer alıyordu.

Fenerbahçeye Livakovic müjdesi Hırvat basını duyurdu: Teklif kabul edildi

DİNAMO ZAGREB’İN TAVRI TRANSFERİ ÇIKMAZA SOKMUŞTU

Fenerbahçe, Hırvat kaleci Dominik Livakovic’i kadrosuna katmak için uzun süredir yoğun çaba harcamasına rağmen henüz hedefine ulaşamamıştı. Sarı-lacivertliler, 10 milyon euronun altında bir bonservis ödeyerek kulübüyle sözleşmesi 2024’te bitecek Livakovic’i almak için Dinamo Zagreb'e teklifte bulundu.

Haberin Devamı

Ancak Dinamo Zagreb’in 10 milyon euroluk serbest kalma maddesinin ödenmesi konusunda uzlaşmaz bir tutum sergilemesi transferin önünü tıkamıştı. “Tok satıcı” olan Dinamo Zagreb’in bu tutumunda sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Fenerbahçeye Livakovic müjdesi Hırvat basını duyurdu: Teklif kabul edildi

SICAK GELİŞME YAŞANDI

Livakovic transferinde Dinamo Zagreb sonunda geri adım attı. Hırvat basını yaşanan son gelişmeyi duyurdu.

ZAGREB TEKLİFİ KABUL ETTİ

Hırvat basınından Sportske'nin haberine göre Dinamo Zagreb geri adım attı ve Fenerbahçe'nin Livakovic için yaptığı 9 milyon euroluk teklifini kabul etti.

TALİPLERİ ÇOKTU

Fenerbahçe'yle bireysel şartlarda daha önceden anlaşmaya varan file bekçisi ile Villarreal ve Sevilla da ilgileniyordu.

DOMINIK LIVAKOVIC KİMDİR?

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Dominik Livakovic kimdir? Livakovic, 9 Ocak 1995 yılında Hırvatistan'da dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda görev yapan Hırvat milli futbolcu futbola NK Zadar takımının altyapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar forması giyen Livakovic 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu. Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çıktığı 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159'unda kalesini gole kapattı.