Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu, transfer iddialarını kafaya takmıyor!

Ferdi Kadıoğlu, transfer iddialarını kafaya takmıyor!

21.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Almanya maçında da yıldızlaşan milli futbolcu, Avrupa kulüplerinin kendisini izlemesini, fakat resmi teklif yapmamasını düşünmüyor. Fenerbahçe’de mutlu olan yıldız oyuncu her mücadeleye damga vuruyor.

Ferdi Kadıoğlu, transfer iddialarını kafaya takmıyor

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, başarılı performansını A Milli Takım’da da devam ettirirken, Almanya maçındaki en iyi isimlerden biri olmuştu. Birçok Avrupa kulübünün scout ekibinin izlediği sarı-lacivertli oyuncuya şu ana kadar resmi bir teklif gelmedi. Avrupa basınında haberler çıkmasına rağmen Fenerbahçe’nin kapısını çalan olmadı.

Haberin Devamı

Takımın vazgeçilmezi

Özellikle son iki sezonda performansını sürekli artıran yıldız futbolcunun bu detayı kafasına takmadığı öğrenildi.

Fenerbahçe’de mutlu olan ve Jorge Jesus’tan sonra İsmail Kartal’ın da değişilmez isimleri arasına adını yazdıran Ferdi’nin sadece sahaya odaklandığı öğrenildi.Sarı-lacivertli takıma ilk geldiği dönemde fazla forma şansı bulamasa da fizik olarak güçlendikten sonra en önemli isimlerden biri haline gelen 24 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe’de kazandığı paradan da memnun olduğu bu yüzden teklif gelmemesini düşünmediği bildirildi.

Bu sezon Trendyol Süper Lig’deki 12 maçın 11’inde 90’ar dakika görev yapan Ferdi Kadıoğlu 5-0 biten Pendikspor maçında iki asist yapmıştı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 5 mücadelede 524 dakika sahada kalan sarı-lacivertli futbolcu Zimbru ile yapılan ilk mücadelede ağları havalandırmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar