Galatasaray Fernando Muslera ve Okan Buruk çok sinirlendi! Abdulkadir Bitigen'e büyük tepki

Fernando Muslera ve Okan Buruk çok sinirlendi! Abdulkadir Bitigen'e büyük tepki

08.12.2023 - 21:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 15'inci haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'la karşı karşıya geldi. İlk yarının uzatma devresinde VAR uyarısıyla verilen penaltı kararı sonrası Fernando Muslera ile Okan Buruk çok sinirlendi.

Fernando Muslera ve Okan Buruk çok sinirlendi Abdulkadir Bitigene büyük tepki

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Adana Demirspor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında Adana Demirspor lehine verilen penaltı kararı sonrası Okan Buruk ve Fernando Muslera, maçın hakemine yoğun itirazlarda bulundu.

Haberin Devamı

Zorlu müsabakanın 45'inci dakikasında sol kanattan gelişen Adana Demirspor atağında Yusuf Sarı'nın ceza sahası içinden havalandırdığı topa Victor Nelsson müdahalede bulundu. Adana Demirsporlu futbolcular bu pozisyonda hakeme penaltı itirazlarında bulundu. Abdulkadir Bitigen oyunun devam etmesini istedi.

Oyun durduğu anda pozisyon VAR'da incelenmeye başlandı. VAR hakemi Koray Gençerler'in uyarısının ardından Abdulkadir Bitigen pozisyonu VAR monitöründe izledi. Pozisyonu kısa bir süre inceleyen Abdulkadir Bitigen tekrar sahaya döndü ve penaltı kararını verdi.

Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera penaltı kararı sonrası hakeme yoğun itirazlarda bulundu. Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen, yoğun itirazlar sonrası Fernando Muslera'yı sarı kartla cezalandırdı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da sarı kart gören Fernando Muslera, Sivasspor maçında cezalı duruma düştü.

NIANG FİLELERİ HAVALANDIRDI

Adana Demirspor'un kazandığı penaltıda topun başına M'Baye Niang geçti. Senegalli futbolcunun şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Niang'ın golü sonrası Fernando Muslera, vuruş şekliyle ilgili hakeme itirazlarını devam ettirdi.

Müsabakanın ilk yarısının bitmesinin ardından Galatasaray'da tepkiler devam etti. Okan Buruk, maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'e yoğun itirazlarda bulundu ve daha sonra soyunma odasına gitti.