Konferans Ligi Fred ve İsmail Yüksek, Fenerbahçe'yi tura ortak etti! Olympiakos taraftarını İrfan Can Kahveci susturdu

Fred ve İsmail Yüksek, Fenerbahçe'yi tura ortak etti! Olympiakos taraftarını İrfan Can Kahveci susturdu

11.04.2024 - 22:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos deplasmanından 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin 3-0'dan sonra bulduğu goller ve oyun şekli taraftarı umutlandırdı.

Fred ve İsmail Yüksek, Fenerbahçeyi tura ortak etti Olympiakos taraftarını İrfan Can Kahveci susturdu

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakanın ikinci yarısında oyuna dahil olan isimlerle birlikte Fenerbahçe tura yeniden ortak oldu.

Haberin Devamı

Olympiakos'un 3-0'lık üstünlüğü yakalaması sonrası İsmail Kartal'dan beklenen değişiklik hamleleri geldi. Süper Lig'in eski yıldızlarından Chiquinho'nun 57'nci dakikada attığı golün ardından Fenerbahçe'de Fred ve İsmail Yüksek oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe'de Fred ile İsmail Yüksek'in oyuna dahil olmaları sonrası goller peş peşe geldi. Sarı-lacivertlilerin ideal orta sahasına dönmesinin ardından Dusan Tadic'in penaltı golü ve İrfan Can Kahveci'nin fileleri havalandırması skoru 3-2'ye taşıdı.

Yunan taraftarlarının 3-0'lık üstünlükte yaşadığı coşkuyu İrfan Can Kahveci'nin attığı gol kursaklarında bıraktı. Fenerbahçe'nin milli yıldızı İrfan Can Kahveci'nin golü sonrası stadyumda bir sessizlik oluştu. Tecrübeli futbolcu attığı golden sonra tribünlere formasındaki Türk bayrağını işaret etti.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci'nin Türk bayrağını işaret etmesi sonrası bazı Yunan taraftarların tepkileri yükseldi.

Yazarlar