Galatasaray G.Saray'da bölünme camiye sıçradı!

G.Saray'da bölünme camiye sıçradı!

15.11.2013 - 19:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray camiası bugün Doğan Koloğlu’nun cenazesinde bir araya gelirken, Zincirlikuyu Camii’nin avlusu kulüp içerisindeki soğuk rüzgarları ve bölünmeyi net bir şekilde yansıttı

G.Sarayda bölünme camiye  sıçradı

Avluda ilk yerini alan isimlerden olan eski Başkan Adnan Polat, kendi döneminde yönetici olan Murat Yalçındağ ile birlikte törene geldi. Aileye başsağlığı dileyen ve bir süre diğer isimlerle sohbet eden Polat, Aysal gelmeden avluyu terk etti ve böylece ikili yine bir araya gelmedi.

Haberin Devamı

Başkan Aysal avluya girdikten sonra ise yine bölünmüşlük dikkatlerden kaçmadı. Aysal ile beraber yönetiminde yer alan Sedat Doğan, Emir Sarıgül, Ahmet Ocaklı ve Mete İkiz bir tarafta dururken, eski Başkan Faruk Süren ve ona yakın isimler görüş mesafesinin bir hayli ötesinde yer almayı tercih etti.

Burada da Süren’in yanında Ali Dürüst, Mete Başol, Fatih Altaylı gibi isimler bulundu. Faruk Süren ve Ali Dürüst bir süre sonra Aysal’ın yanına gelerek selam verdiler ama bu beraberlik bir dakikayı geçmedi. Diğer taraftan Dürüst arasının açık olduğu Bülent Tulun ile de biraraya geldi ama bu tablo samimi görünmedi. Gözler bir de sportif direktörlük için ismi geçen Mustafa Denizli, Cüneyt Tanman ve Çan Çobanoğlu’nun üzerindeydi. Onlar da bunun farkındaydı. Bu yüzden mesafeli durmaya dikkat ettiler.

Yazarlar