Galatasaray Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardi'ye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti!

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardi'ye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti!

22.01.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Galatasaray'da Mauro Icardi yine yıldızlaşırken Arjantinli yıldıza övgüler yağdı.

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardiye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Arjantinli yıldız Mauro Icardi damga vurdu. Yıldız oyuncu Galatasaray formasıyla 6 gole ulaşırken 4 asisti bulunuyor. Galatasaray'ın Antalyaspor'u mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Mauro Icardi'ye övgüler yağdı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

NİHAT KAHVECİ: MAÇLARA 2 SAAT KALA GELSİN

Galatasaray'ın maça iyi başladığını dile getiren Kahveci, "Kazanma alışkanlığı olan bir Galatasaray ile kazanamayan bir Antalyaspor vardı. Maça Galatasaray her zaman ki gibi iyi başladı. Antalyaspor da cesaretli bir oyun oynuyordu. Galatasaray taraftarı 'ilk yarıda beklediğimiz oyun yok' moduna girdi biraz. O ara bir sessizlik oldu ama kaliteli ayaklar kendini gösterdi" ifadelerini kullandı.

Icardi'yi öven eski futbolcu, "Yani Icardi, şu 90'dan aşağı bir gol at ya... Her vurduğun 90'a gidiyor. Biz burada hep dedik çok elit. Ben söylemiştim daha önceden gitsin 2 saat kala gelsin maçlara. Kerem'in de performansı arttı. Önünde Icardi gibi bir duvar var. Gerçekten müthiş bir oyuncu" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardiye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti

OSMAN ŞENHER: ÇOK BÜYÜK GOLCÜ

Milliyet'in yazarlarından Osman Şenher, Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı. Şenher, "Çok büyük golcü Icardi’yi maç boyu bir kere topla buluşturdular, o da golünü attı. Kerem çok faydalıydı, iyi oynadı, Icardi’nin golünün ortasını da yaptı.
Galatasaray kötü oynadı demek haksızlık olur. Antalyaspor’un hakkını yemeyelim. Bir sürü eksikleri de olsa mükemmel mücadele ettiler. Takım olarak sahaya yüreklerini koydular. Kaleci Leite yıldızlaştı. Bilhassa ilk yarı yüzde yüz iki golü kurtardı. Veysel, Ömer defansta hata yapmadılar. Japon futbolcu Nakajima o kadar çabuk ve etkili ki, bihassa ilk yarı rakibin defansını epey hırpaladı. Luiz Adriano’nun golü de muhteşemdi. Topa çok iyi yükseldi. Kırmızı-beyazlıların oynadığı futbola da saygı duymak gerekir. Sacha Boey, her zaman olduğu gibi takımı için her şeyini ortaya koyuyor. Sağ çizgiyi çok iyi kullanıyor. Şanslı gününde olsaydı gol de atabilirdi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardiye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti

MAURO ICARDI'YE ÖVGÜLER YAĞDI: HERKESİ YERİNDEN ETTİ

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye Avrupa ve ülkesi Arjantin'den de övgüler yağdı. Sarı-kırmızılıların golcüsü için "Herkesi yerinden etti" ifadeleri kullanıldı.

AS: YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRDI

İspanya'dan AS, Galatasaray'ın Antalyaspor galibiyetiyle ligdeki liderliğini sağlamlaştırdığını yazdı. Haberde, "Galatasaray, üst üste dokuzuncu galibiyetiyle Türkiye Ligi liderliğini pekiştirdi. Galatasaray'da Mauro Icardi attığı kafa golüyle galibiyette önemli rol oynadı. Arjantinli yıldız 49'da perdeyi açtı ama Antalyaspor anında Adriano ile cevap verdi. Floranus'un kendi kalesine attığı gol skoru belirledi." denildi.

Haberin Devamı

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardiye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti

MUNDO DEPORTIVO: BURUK VAZGEÇMEDİ KOMUTAYI DEVAM ETTİRDİ

İspanya'dan Mundo Deportivo, Galatasaray'ın ligde üst üste 9. maçından galip geldiği maçın ardından Mauro Icardi ve Okan Buruk'u öne çıkardı. Haberde "Icardi başlattığı zaferi sonlandırdı" başlığı kullanıldı. Haberin detayında ise "Galatasaray, Icardi'nin gol attığı maçta Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek liderliğini pekiştirdi. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray vazgeçmediği komutayı devam ettirdi" denildi.

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardiye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti

NEWSBY ITALIA: SÜPER ICARDI! HERKESİ YERİNDEN ETTİ

Mauro Icardi'nin Antalyaspor maçındaki performansı İtalyan basınında da geniş yankı buldu. Newsby Italia, "Türkiye'de süper Icardi! Gol sonrası yaptığı sevinç herkesi yerinden etti" başlığına yer verdi.

Haberin Devamı

Haberde "Mauro Icardi'nin Galatasaray'daki sihirli anları devam ediyor. Galatasaray forması ile çıktığı son 7 maçta 6 gol kaydetti. Inter'de ve PSG'nin ilk yılında bizi alıştırdığı ritmine geri döndü. Maç başına neredeyse 1 gol ortalamayla oynuyor. Kendisine uygun ortamı bulmuş gibi görünen Icardi için hayranlar artık çıldırıyor." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardiye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti

TUTTOMERCATO: GALATASARAY'IN UÇUŞU DEVAM EDİYOR

İtalya'dan Tuttomercatoweb, Galatasaray'ın ligde üst üste elde ettiği 9. galibiyetini "Galatasaray'ın uçuşu devam ediyor" sözleriyle okuyucularına aktardı. Haberde Mauro Icardi'nin galibiyette belirleyici rol oynadığına vurgu yapıldı.

LA NACION: ICARDI GOL VE MİMİKLERİYLE TARAFTARIN KALBİNİ KAZANIYOR

Arjantin basını, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Mauro Icardi'yi ön plana çıkardı. La Nacion'da yer alan haberde "Mauro Icardi attığı goller ve mimikleriyle Galatasaray taraftarının kalbini kazanıyor" başlığı kullanıldı.

Haberin Devamı

Haberin detayında "Mauro Icardi, Galatasaray'ın Türkiye Süper Ligi zirvesindeki yerini sağlamlaştırmasına yardımcı oluyor. Icardi; Sampdoria, Inter ve PSG'deki performanslarıyla göz önünde bulunduğu Avrupa'nın merkezinden uzaklaştı. Ancak Galatasaray'da dışlanmaktan çok uzakta görünüyor. Her şeyden önce saha içindeki verimli görüntüsü dikkatlerden kaçmıyor. Galatasaray taraftarları ile arasında inanılmaz bir bağ oluşturdu. Icardi, Avrupa'nın kıyısındaki bu galibiyet serisini sürdürmeye devam ediyor." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası Icardiye övgüler yağdı: Herkesi yerinden etti

OLE: ICARDI VE GOL SEVİNCİ TARAFTARLARI COŞTURDU

Arjantin'den Ole, Mauro Icardi'nin Antalyaspor maçında attığı golün ardından yaptığı sevinçle Galatasaray taraftarlarını sevince boğduğu anlatı okuyucularına aktardı. Haberde "Antalyaspor ile oynanan maçın 49. dakikasında Arjantinli bir orta aldı ve güzel bir kafa vuruşuyla perdeyi açtı. Hızla tribünlere koştu, ve elleri kulaklarının arkasında Topo Gigio'yu taklit ederek her zamanki kutlamasını taraftarla birlikte yaptı." denildi.