Galatasaray Galatasaray aradığı forveti Premier Lig'de buldu! İngiliz basını duyurdu

Galatasaray aradığı forveti Premier Lig'de buldu! İngiliz basını duyurdu

02.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, forvet bölgesi için yıldız isim arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, aradığı futbolcuyu İngiltere Premier Lig'de buldu.

Galatasaray aradığı forveti Premier Ligde buldu İngiliz basını duyurdu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamaları için çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı takımın kurmayları, forvet pozisyonu için İngiltere'den yıldız futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

ZALGİRİS/STRUGA EŞLEŞMESİNİN GALİBİ...

Sezonu açan ve 24 gün sonra Şampiyonlar Ligi elemesinde Zalgiris/Struga eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak olan Aslan'da transferlerin daha erkenden bitirilmesi hedefleniyordu. Ancak istenen olmadı, planlar tutmadı... Özellikle Cim Bom forvet bölgesinde çok ciddi sorun yaşıyor.

ASLAN FORVETSİZ KALDI

Mauro Icardi'nin kiralık sözleşmesi bitti, PSG'ye geri döndü, Bafetimbi Gomis'le yeni kontrat imzalanmadı, Fransız golcü ayrıldı ve Nantes da Mostafa Mohamed'in 5.75 milyon Euro'luk opsiyonunu kullandı. Böylece Galatasaray'ın elinde net forvet kalmadı. Sadece 25 gün sonra Devler Ligi elemesine çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar golcü konusunda çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Galatasaray aradığı forveti Premier Ligde buldu İngiliz basını duyurdu

14 GOL, 5 ASİST...

Aslan'ın gündemine ise yeni bir isim girdi. İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre; Cim Bom rotasını Ada'ya çevirdi. West Ham United'ın golcüsü Michail Antonio listeye dahil oldu. Geçen sezon Bordo-Mavililer'de 14 gol, 5 asistlik performans sergileyen 33 yaşındaki forvet için araştırmaların başladığı kaydedildi.

İNGİLTERE DIŞINDA OYNAMADI

Kariyerinde hiç İngiltere dışında oynamayan tecrübeli oyuncu 2015'ten bu yana West Ham forması giyiyor. 8 sene evvel Nottingham Forest'tan 9.5 milyon Euro'ya transfer olan Jamaika'lı santrfor, West Ham'da 276 maça çıktı ve 75 gol, 43 asistle oynadı.

Galatasaray aradığı forveti Premier Ligde buldu İngiliz basını duyurdu