Galatasaray Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fransa Büyükelçisi Dumont'a davet!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fransa Büyükelçisi Dumont'a davet!

04.12.2023 - 21:54 | Son Güncellenme:

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek; Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont, Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin ve Fransa Büyükelçiliği Basın Müşaviri Julien Cecillon ile bir araya geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten Fransa Büyükelçisi Dumonta davet

Galatasaray Kulübü, Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont, Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin ve Fransa Büyükelçiliği Basın Müşaviri Julien Cecillon'u Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta konuk etti.

Haberin Devamı

Büyükelçi ve beraberindeki heyet ilk olarak Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. Samimi geçen ziyaret ile sohbetin sonunda Başkan Özbek, Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont'a hediye takdim etti. Özbek ve Fransız Büyükelçi, daha sonra Galatasaray Televizyonuna açıklamalarda bulundu.

ISABELLE DUMONT: GALATASARAY BİZİM ÖNEMLİ, TARİHİ BİR KULÜBÜMÜZ

Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont, şu ifadeleri kullandı:

"Ben çok memnun oldum. Galatasaray bizim önemli, tarihi bir kulübümüz. Hem üniversitesi hem lisesi var hem de bir spor kulübü. Bütünüyle bir Galatasaray dünyası var. Fransa bu dünyaya destek veriyor. Ben bugün Sayın Başkan ile görüştüm ve Galatasaray Spor Kulübüne destek vermeye karar verdim. Aslında destek veriyorum. Çok memnun oldum. Forma için teşekkür ediyorum, çok güzel görünüyor.

Haberin Devamı

DURSUN ÖZBEK: ISABELLE DUMONT'U MAÇLARIMIZA DAVET EDİYORUM

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ise şunları kaydetti:

"Galatasarayı çocukluğundan beri sevdiğini söyledi bana. Çok küçük yaşta Galatasaraylı olmuş. Bugün de formasını giyerek benimle beraber fotoğraf verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Fransa ile Türkiye ilişkilerinde en önemli noktalardan bir tanesi Galatasaray ailesi, lisesi ve üniversitesi. Dolayısıyla bu ilişkiyi Sayın Büyükelçi ile daha ileriye götürmeye çalışacağız. Ben kendisini maçlarımıza davet ediyorum. Galatasaray ile iyice pekişir. Fransa ile olan ilişkilerimizin de çok daha iyi olacağını özellikle lise ve üniversitemizde Frankofon hocalarımızın desteklenmesi gerekiyor. Sizden onu rica ediyorum. Paristeki Olimpiyatlar için de konuştuk. İş birliğinde ne gerekiyorsa biz en önde buna hazırız. Her türlü toplantılara davet edildiğimiz takdirde en önde biz olacağız. İnşallah Olimpiyatlar döneminde de Pariste olacağım.

Fransız heyet, daha sonra stadyum müzesini gezdi. Kulübün tarihi hakkında bilgi alan Büyükelçi Dumont ve beraberindeki heyet Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ı da gezerek ziyaretini tamamladı.

Yazarlar