Galatasaray Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Rashica'ya büyük tepki!

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Rashica'ya büyük tepki!

21.10.2023 - 19:29 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş, RAMS Park’ta karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar mücadelede sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Rashica'ya büyük tepki gösterdi.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Rashicaya büyük tepki

Süper Lig'in 9'uncu haftasında Galatasaray derbi maçta sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Dev mücadelede sarı-kırmızılı taraftarlar bu sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Rashica'ya büyük tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

GALATASARAY DERBİYE ÖZEL FORMAYLA ÇIKTI

Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmaya Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel olarak hazırlanan formayla çıktı.
Galatasaray, geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel olarak hazırlanan formaları satışa çıkarmıştı. Sarı-kırmızılı ekibin 1923 yılında giydiği formalardan esinlenerek hazırlanan formalar, taraftarlar tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. Galatasaray da Beşiktaş'ı konuk ettiği derbi karşılaşmasında bu özel formalarla sahada yer aldı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Rashicaya büyük tepki

SARI-KIRMIZI TARAFTARLARDAN ÖZEL KOREOGRAFİ

Karşılaşma öncesinde Galatasaray taraftarları Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel bir koreografi hazırladı. Doğu ve Kuzey tribününde açılan kartonlarla ‘Cumhuriyeti biz kurduk’, ‘1923-2023’ yazıları yer alırken, daha sonra Atatürk’ün siluetinin yanı sıra Metin Oktay, Bülent Korkmaz, Okan Buruk gibi sarı-kırmızılı kulübün efsanevi futbolcularına ve Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'a yer verildi. Diğer tribünde ise ‘İlelebet Cumhuriyet’ yazısı yer aldı.

Haberin Devamı

RASHICA İLK KEZ RAKİP OLDU

Siyah-beyazlı ekibin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Milot Rashica, eski takımı Galatasaray'a ilk kez rakip oldu.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı ekiple şampiyonluk yaşayan Kosovalı kanat oyuncusu Milot Rashica, yaz transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olmuştu. Galatasaray karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Rashica, bu mücadelede eski takımına karşı ilk kez görev yaptı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Rashicaya büyük tepki

BÜYÜK TEPKİ

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması ile şampiyonluk sevinci de yaşayhan Rashica'ya sarı-kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarlar, Kosovalı futbolcu topla buluştuğunda ıslıkla tepkilerini dile getirdiler.

Yazarlar