Galatasaray Galatasaray-Darıca Gençlerbirliği: 1-0

Galatasaray-Darıca Gençlerbirliği: 1-0

15.12.2020 - 16:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 12. haftayı maç oynamadan geçen Galatasaray, Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında Misli.com 3. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliğini ağırladı.

Galatasaray-Darıca Gençlerbirliği: 1-0

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray, rakibi karşısında üst üste pozisyonlar buldu. İlk yarım saatte bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Galatasaray, devrenin sonlarına doğru oyuna iyice ağırlını koydu.

Haberin Devamı

44. dakikada penaltı kazanan Sarı Kırmızılılar, Belhanda'nın beyaz noktadan yaptığı vuruşla rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı ve ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda teknik direktör Fatih Terim'in beklediği tempoyu yaratamayan Galatasaray'da oyuncu değişiklikleri gerçekleşti. Maça kaptan olarak çıkan ve ilk yarıda net bir pozisyonu değerlendiremeyen Arda Turan, ikinci yarıda oyundan alınan oyuncular arasında yer aldı.

Son 10 dakikaya kadar orta saha mücadelesinin ön plana çıktığı ikinci yarıda, son bölümde riskleri alan Darıca Gençlerbirliği Galatasaray kalesinde üst üste tehlike yaratsa da skoru bulamadı.

Maçın son bölümünde de gol olmayınca karşılaşma Belhanda'nın tek golüyle Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Haberin Devamı

İŞTE İLK 11'LER

Galatasaray: Okan, Şener, Emin, Luyindama, Elabdellaoui, Etebo, Ömer, Belhanda, Arda, Sekidika, Ali Yavuz.

Darıca Gençlerbirliği: Gürkan, Berat, Selman, Erdem, Onuray, Metin, Yusuf, Ahmet, Mahmuthan, Fahrettin, Nebi