Basketbol Galatasaray Germani Brescia basket maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Germani Brescia basket maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

16.10.2018 - 15:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray Germani Brescia basket maçı için geri sayım başladı. ULEB Avrupa Kupası A grubu üçüncü maçında bu akşam İtalyan temsilcisi ile karşılacak olan Galatasaray'da gözler maç saatine çevrildi. Galatasaray grubun ilk maçında MoraBanc Andorra'yı yenen sarı kırmızılılar ikinci maçında ise Ratiopharm Ulm'e mağlup oldu. Peki Galatasaray Germani Brescia maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Germani Brescia basket maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray Germania Brescia maçı için geri sayım başladı. ULEB Avrupa Kupası A grubu üçüncü maçında Sinan Erdem Spor Salonu'nda İtalya temsilcisi Germani Brescia'yı konuk ediyor. Peki Galatasaray Germani Brescia maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Galatasaray'ın konuğu Germani Brescia Leonessa Sarı-kırmızılı basketbol takımı, ULEB Avrupa Kupası A Grubu üçüncü maçında bu akşam İtalya temsilcisi ile karşılaşacak

GALATASARAY GERMANİ BRESCİA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası A Grubu üçüncü maçında bu akşam İtalya'nın Germani Brescia Leonessa ekibini konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 3 ekranından naklen yayınlanacak?

Gruptaki ilk maçında MoraBanc Andorra'yı yenen sarı-kırmızılı takım, ikinci maçında ise ratiopharm Ulm'e mağlup oldu.

Germani Brescia Leonessa ise grupta daha önce çıktığı iki müsabakadan da mağlup ayrıldı.