Galatasaray Galatasaray istemiş, transfer gerçekleşmemişti! Menajeri haber gönderdi

Galatasaray istemiş, transfer gerçekleşmemişti! Menajeri haber gönderdi

15.10.2023 - 19:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağlamak istediği başarılı orta saha, kariyerine İngiltere'de devam etme kararı almıştı. Tecrübeli futbolcunun yeni takımında mutsuz olduğu ve sarı-kırmızılılara menajeri aracılığıyla haber gönderdiği öne sürüldü.

Galatasaray istemiş, transfer gerçekleşmemişti Menajeri haber gönderdi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon başında kadrosunu yıldızlarla güçlendirmişti. Sarı-kırmızılılar, merkez orta saha pozisyonuna ara transfer döneminde takviye yapmak isterken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna katmak istediği Youri Tielemans'ın Aston Villa'da mutsuz olduğu ve ara transfer dönemi için menajerinin sarı-kırmızılılarla temasa geçtiği aktarıldı.

Galatasaray istemiş, transfer gerçekleşmemişti Menajeri haber gönderdi

ASTON VILLA'YLA ANLAŞMA SAĞLADI

Leicester City'den ayrıldıktan sonra bonservisini eline alan Youri Tielemans, sezon başında Galatasaray'ın ilgisine rağmen Premier Lig ekibi Aston Villa ile anlaşma sağladı.

Belçikalı oyuncu, Aston Villa ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Youri Tielemans, Aston Villa'ya imza attıktan sonra umduğunu bulamadı. 26 yaşındaki orta saha şu ana kadar 13 maçta oynadı ve toplamda 513 dakika sahada kaldı. Unai Emery'nin ilk 11'de oynatmadığı Belçikalı oyuncunun takımdan ayrılma fikrini düşünmeye başladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray istemiş, transfer gerçekleşmemişti Menajeri haber gönderdi

MENAJERİ DEVREYE GİRDİ

Takvim'in haberine göre; Youri Tielemans'ın menajeri Galatasaray'a ara transfer dönemi için haber gönderdi. Belçikalı oyuncunun şartlarını ara transfer döneminde yeniden görüşebileceği vurgulandı.

Youri Tielemans'ın menajerinin, sarı-kırmızılı kurmaylara; "Tielemans için isterseniz yeniden görüşebiliriz" dediği aktarıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Youri Tielemans transferini çok istediği, bu transfer için yönetimle zaman zaman görüştüğü kaydedildi.

Galatasaray istemiş, transfer gerçekleşmemişti Menajeri haber gönderdi

Youri Tielemans'ın kariyerini düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir takımda sürdürmeyi planladığı aktarıldı.

70 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ

Anderlecht altyapısında yetişen Youri Tielemans, 2017-2018 sezonu başında 25 milyon euro bedelle Monaco'ya imza attı. Leicester City, 2018-2019 sezonu ara transfer döneminde kiraladığı başarılı orta sahanın bonservisini 2019-2020 sezonu başında 45 milyon euro karşılığında aldı.

26 yaşındaki orta sahanın Aston Villa ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Youri Tielemans'ın güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Belçika Milli Takımı'nda 62 maça çıkan tecrübeli orta saha, 5 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar