Fenerbahçe Galatasaray peşindeydi! Fenerbahçe temsilcisini İstanbul'a getiriyor

Galatasaray peşindeydi! Fenerbahçe temsilcisini İstanbul'a getiriyor

20.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku, Umut Nayir, Rodrigo Becao, Sebastian Szymanski ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin bir transferi daha bitirmek için girişimlerini hızlandırdığı ortaya çıktı. Brezilya basını, sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki orta sahanın temsilcilerini İstanbul'a getireceğini yazdı.

Galatasaray peşindeydi Fenerbahçe temsilcisini İstanbula getiriyor

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerde üst üste yapılan takviyelerin ardından bir transferin daha bitmesi için harekete geçildiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki Brezilyalı orta sahayı kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Sambacı futbolcunun temsilcilerinin Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geleceği aktarıldı. İşte transfer haberinin detayları...

SZYMANSKI: F.BAHÇE'NİN BAŞAKŞEHİR MAÇINI SEYRETMİŞTİM

Fenerbahçe'nin Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin Polonyalı yıldızı, Fenerbahçe TV'ye verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük kulübü! Benim için buraya gelmiş olmak önemli. Aynı zamanda Fenerbahçe’nin Başakşehir kupa finali maçını da seyretmiştim. Buraya gelmeden önce kimseyle konuşmadım. Ama burada bazı arkadaşlarım top koşturmuşlardı. Onlardan bir tanesi de Roman Neustadter idi ama onunla konuşmam transfer olduktan sonraydı. Dolayısıyla sonrasında da buraya gelmiş oldum."

Haberin Devamı

Galatasaray peşindeydi Fenerbahçe temsilcisini İstanbula getiriyor

BECAO TRANSFERİ KAP'A BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe, Udinese forması giyen Rodrigo Becao'nun transferini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Sarı-lacivertliler görüşmelerin başladığı duyurdu.

Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao) 'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Udinese Calcio ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul'a davet edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi.

ALİ KOÇ: 45-50 MİLYON EURO ARASINDA SATIŞ YAPARIZ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İzmir'de sarı-lacivertli taraftarlarla buluştu. Transfer yapmak kadar oyuncu satmanın da çok önemli olduğunu vurgulayan Ali Koç, "Elimizde de böyle oyuncularımız var. Gerek Almanya'dan, gerek Avrupa'dan, gerek Amerika'dan, gerek de Orta Doğu'dan ilgi var, bu da bizi sevindiriyor. Almak kadar satmamız da lazım. Bu sene tahminim 45-50 milyon euro arasında satış yaparız, bunu doğru kullanmamız gerekiyor. Arzu ettiğimiz katma değere katkı sağlanır. Sadece Fenerbahçe için değil Türk futbolu adına yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir sezon bizi bekliyor demek istiyorum. Hak edenin kazandığı, şampiyonlukların sahada kazanıldığı, entrikaların minimun olduğu bir sezon diliyorum. Futbolun doğal akışında, futbolun kendi paydaşlarının futbola yön verdiği ve hakemlerimizin ellerinden gelenin en iyisini yaptığı bir sezon diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray peşindeydi Fenerbahçe temsilcisini İstanbula getiriyor

F.BAHÇE'DEN MAYCON BOMBASI

ESPN Brazil'in haberine göre; Fenerbahçe, bonservisi Shakhtar Donetsk'te bulunan Maycon'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki futbolcunun temsilcileri ile İstanbul'da görüşeceği kaydedildi.

Galatasaray'ın da ilgilendiği Maycon'un temsilcilerinin kısa süre içerisinde İstanbul'a geleceği aktarıldı. Shakhtar Donetsk ile Corinthians arasındaki anlaşmada, herhangi bir transfer teklifi sonrası Maycon'un istemesi halinde serbest kalabileceği maddesinin yer aldığı ifade edildi. Brezilyalı oyuncu bu sezon 29 maçta forma şansı buldu.

Galatasaray peşindeydi Fenerbahçe temsilcisini İstanbula getiriyor

Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi 31 Aralık 2025'te sona erecek Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Corinthians altyapısında yetişen Maycon daha sonra Ponte Preta'da kiralık olarak forma giydi. Shakhtar Donetsk'in 2018-2019 sezonunda bonservisini aldığı başarılı futbolcu Ukrayna'daki savaş nedeniyle 1 Nisan 2022'den bu yana Corinthians'ta kiralık olarak forma giyiyor.

Haberin Devamı