Galatasaray Galatasaray sol bekte Sacha Boey'unu arıyor! Gözler Fransa'ya çevrildi

Galatasaray sol bekte Sacha Boey'unu arıyor! Gözler Fransa'ya çevrildi

16.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, sağ bekte son derece memnun olduğu Sacha Boey’in sol bekteki versiyonu için arayışa geçti. Teknik Direktör Okan Buruk, scout ekibinin tavsiye edeceği isimler arasından bir seçim yapacak. Sarı-kırmızılılar gözünü Fransa Ligi’ne çevirdi.

Galatasaray sol bekte Sacha Boeyunu arıyor Gözler Fransaya çevrildi

Galatasaray sol bek transferinde bu kez hata yapmayacak. Angelino’nun 6 milyon euroluk opsiyonunu kullanmama kararı alan ve devre arasında İspanyol futbolcuyla yollarını ayıracak olan sarı-kırmızılılar, Sacha Boey’un sol bek versiyonu için harekete geçti. Cim-Bom gözünü Fransa Ligi’ne çevirirken maliyeti düşük ama potansiyeli olan bir ismi renklerine bağlama kararı aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, scout ekibinden çalışmalara başlamasını isterken, önümüzdeki günlerde listedeki isimler için temasların başlayacağı belirtildi. Galatasaray’da teknik heyetin Angelino ile beraber üzerini çizdiği bir diğer isim olan Ndombele ile de yolların ayrılacağı ve 8 numara için sıkı bir çalışma içine girildiği belirtildi.

Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir Galatasaray oluşturmanın telaşında olan yönetim de teknik heyete ve scout ekibine de gereken desteği sağlıyor. Başkan Dursun Özbek’in transfer çalışmalarını yakından takip ettiği ve Sportif AŞ Başlanvekili Erden Timur ile sürekli temas halinde olduğu bildirildi.

G.SARAY'DA SARI UYARI

Cim-Bom’da iki futbolcuya sarı uyarı geldi. Fenerbahçe maçı öncesi sınırda bulunan Boey ve Sanchez ile özel görüşme gerçekleştiren Teknik Direktör Okan Buruk, Fatih Karagümrük karşılaşmasında oyuncularından daha dikkatli olmalarını istedi. Bu oyuncular kart görmeleri halinde Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Yazarlar