Galatasaray Galatasaray, Tete ile anlaşma sağladı!

Galatasaray, Tete ile anlaşma sağladı!

08.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı kulüp adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Tete ile 4+1 yıllık anlaşma sağladı. Brezilyalı futbolcunun imza parası olarak 3.5 milyon euro, yıllık ise 2.8 milyon euro alacağı vurgulandı.

Galatasaray, Tete ile anlaşma sağladı

Galatasaray transferde bombayı patlattı. Sarı-kırmızılılar adı uzun süredir Fenerbahçe ile geçen Brezilyalı oyuncu Tete ile anlaşma sağladı. Cim-Bom’un Shakhtar Donetsk ile yıl sonunda bitecek sözleşmesini tek taraflı fesh eden Brezilyalı oyuncunun hukuksal durumunu araştırdığı ve buna göre imza attıracağı belirtildi.

Haberin Devamı

Zaniolo’nun satılma ihtimali dikkate alınarak sarı-kırmızılıların Rashica ile beraber 23 yaşındaki kanat oyuncusunu aynı anda kadroya katma planları yaptığı bildirildi. 4+1 yıllık anlaşma sağlanan Tete’nin imza parası olarak 3.5 milyon euro, yıllık ise 2.8 milyon euro alacağı öğrenildi. Galatasaray böylece Zaha’dan sonra ezeli rakibine önemli bir çalım daha atacak.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü de Tete için açıklama yayınladı. Açıklamada Brezilyalı futbolcu Tete’nin menajerler tarafından önerildiği, yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin uygun olmadığı kanaatine varıldığı belirtildi.