Galatasaray Galatasaray, Tottenham'ın yıldızına resmi teklif yolladı! Detaylar belli oldu

Galatasaray, Tottenham'ın yıldızına resmi teklif yolladı! Detaylar belli oldu

11.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. İddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen yıldız futbolcuya resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Galatasaray, Tottenhamın yıldızına resmi teklif yolladı Detaylar belli oldu

Geride kalan sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray, gelecek sezon için de aynı başarıyı göstermek istiyor. Kadrosuna önemli takviyeler yapmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Tottenham'dan ayrılması gündemde olan yıldız futbolcuya resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

HAZILIK MAÇINDA GALİP

Hazırlık dönemindeki ilk maçını Kocaeli'de Hull City'ye karşı oynayan ve 4-3 mağlup olan Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'daki ilk maçında ise Macar ekibi Kisvarda ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar, mücadeleden 2-0'lık sonuçla galip ayrıldı. Galatasaray'ı Kisvarda karşısında galibiyete taşıyan goller; 7. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 68. dakikada Sacha Boey'den geldi.

Galatasaray, Tottenhamın yıldızına resmi teklif yolladı Detaylar belli oldu

HEDEF AVRUPA'DA BAŞARI

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda da unvanını korumak isteyen Galatasaray, Avrupa'da da başarı istiyor. Başkan Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur her fırsatta bu isteklerini dile getiriyor. Bu doğrultuda da güçlü ve alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar'da operasyon tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

ICARDI İLE SONA DOĞRU

Sarı-kırmızılı ekip geçen sezon kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Mauro Icardi için PSG ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Yönetim ayrıca Icardi'nin ardından ünlü yıldızın transferinde mutlu sona yaklaştı.

Galatasaray, Tottenhamın yıldızına resmi teklif yolladı Detaylar belli oldu

PAREDES İÇİN DE PSG İLE EL SIKIŞILDI

Fanatik'tin haberine göre; Galatasaray, PSG ile Leandro Paredes için de anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız için 6 milyon euro bonservis ödeyecek. 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

DAVINSON SANCHEZ HAMLESİ

Fabrizio Romano, Galatasaray'ın Tottenham forması giyen Davinson Sanchez için İngiliz ekibine sözlü teklifini ilettiğini duyurdu.

İŞTE YAPILAN TEKLİF!

Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray, Davinson Sanchez'in bonservisi için Tottenham'a 9 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti. İngiliz ekibi, bu teklife sıcak bakıyor. Tottenham'ın takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktığı Davinson Sanchez'in transferi noktasında belirleyici detay, oyuncunun tercihi olacak.

Galatasaray, Tottenhamın yıldızına resmi teklif yolladı Detaylar belli oldu

BAŞKA TALİPLERİ DE VAR

Tottenham'dan ayrılması beklenen Kolombiyalı yıldız ile başka takımlar da ilgileniyor. Romano, 2-3 takımın daha oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini belirtti. Davinson Sanchez'in ismi transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılıyordu.

Haberin Devamı

42 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ!

Davinson Sanchez, 2016'nın yaz aylarında ülkesi ekiplerinden Atletico Nacional'den 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ajax'a transfer olmuştu. Hollanda ekibindeki performansıyla dikkat çeken Kolombiyalı savunmacı, 2017'de 42 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Tottenham'a transfer oldu.

Kolombiya Milli Takımı formasını da 54 maçta giyen ve 1 de gol atan 27 yaşındaki stoperin Tottenham ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitecek.

Galatasaray, Tottenhamın yıldızına resmi teklif yolladı Detaylar belli oldu

 

Yazarlar