Futbol Galatasaray transferde kimlerin peşinde? Son Dakika

Galatasaray transferde kimlerin peşinde? Son Dakika

08.01.2015 - 10:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray transfer haberlerinde haftayı nasıl kapattı. Bu hafta gündeme damga vuran Galatasaray transfer haberlerini ve son dakika gelişmeleri özet halinde haberimizde derledik. İşte Galatasaray'da öne çıkan transfer haberleri ve son dakika bilgiler

Galatasaray transferde kimlerin peşinde Son Dakika

Galatasaray transfer haberlerinde bu hafta hangi futbolcuların adı konuşuluyor. Galatasaray'da son dakika gelişmeleri var mı? İşte sizin için derlediğimiz Galatasaray transfer haberleri ve tüm gelişmeler.

Sinan Gümüş'ün talipleri sıraya girdi!
Devre arasında kiralık olarak takımdan ayrılması beklenen Sinan Gümüş'e teklif yağmuru var...

Galatasaray'ın genç oyuncusu Sinan Gümüş, Spor Toto Süper Lig takımlarının radarına girdi.

Devre arasında kiralık olarak takımdan ayrılması beklenen Sinan Gümüş'e teklif yağmuru var...

Başta Sivasspor ve Gaziantepspor olmak üzere birçok Süper Lig kulübünün A2 Ligi'nde şu anda gol kralı olan genç futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY SON DAKİKA HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

F.Bahçe, G.Saray ve Trabzon'dan resmi teklif
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, A Spor'a açıkladı: Fenerbahçe, Ozan Tufan'ı bizden resmen istedi. Trabzonspor'un da bir teklifi var

Erkan Zengin'in transferinde yarışa giren Fenerbahçe ile Trabzonspor, Ozan Tufan için de çekişiyor. Peki, kulüplerden Bursaspor'a resmi bir teklif var mı?
Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, A Spor'da bunun yanıtını verdi. Bölükbaşı, "Ozan için teklif yapan kulüpler Fenerbahçe ve Trabzonspor. Başkanlar düzeyinde görüşmelerimiz oldu. Bunlar ciddi teklifler. İstediğim parayı veren kulüp Ozan'ı alır" dedi.

CEKETİMİ BİLE SATARIM
2 Şubat tarihine kadar zamanları olduğunu hatırlatan Bölükbaşı, "Eski başkanımız İbrahim Yazıcı'nın da dediği gibi; değerini bulursa ceketimi bile satarım. Belirlediğimiz bir rakam var. Ozan Tufan'ın gidişine de değerini bulması halinde onay vereceğiz"

Galatasaray Serdar Aziz'i istedi

Öte yandan Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bölükbaşı, "Galatasaray, Serdar Aziz için teklifte bulundu. Altyapımızdan yetişen ve milli takımda oynayan oyuncumuz. Geçen yıl da Serdar'a teklif gelmişti. Serdar'ı ve Şener'i kesinlikle satmayı düşünmüyorum. Biz de zirveye oynuyoruz ve yeni yıldızlar kazandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sneijder gitse de şampiyon oluruz
Galatasaray 2. Başkanı, Juventus’tan teklif alan Hollandalı yıldız konusunda kulübün menfaatlerini düşünmek zorunda olduklarının altını çizdi, “Gerçekçi olalım, 20 milyon euroya kimse ‘hayır’ diyemez. Taraftarlar yıldız görmek istiyor. Ancak unutmasınlar ki kadromuz derin ve Sneijder giderse de hedefimizden sapmayız” dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman uzun süredir bir numaralı gündem maddesi olan Wesley Sneijder hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Milliyet’e konuşan Yasaman, Juventus’un talip olduğu Hollandalı yıldız konusunda kulübün çıkarları doğrultusunda hareket edeceklerinin altını çizdi. Sarı-kırmızılı yönetici, “Gerçekçi olalım, 20 milyon euroya kimse ‘hayır’ diyemez. Galatasaray’ın menfaatine göre hareket etmek zorundayız. Wesley Sneijder tartışılmayacak kadar önemli bir yıldız. Taraftarlar bu kararımıza tepki gösterebilir. Ancak kulübün menfaatleri gereği böyle bir teklif gelirse satarız” dedi.

‘Bedava gider’
Sneijder’in gitmesi için öncelikle bu paranın Galatasaray’a verilmesi gerektiğine vurgu yapan Hamdi Yasaman, Hollandalı futbolcunun niyetinin de önemli olduğunu dile getirdi. Yasaman, “Yoksa biz şu anda mali yönden kulübü Haziran’a kadar yönetmekle ilgili bir sorun yaşamayız. Belli sorunlar vardı ancak hallettik. Normal şekilde götürebiliriz. Sneijder’i ödemelerde sorun olduğu için göndereceğiz iddiası doğru değil” diye konuştu.
Sneijder’in Galatasaray’la 1.5 yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Hamdi Yasaman, 30 yaşındaki futbolcunun bu süre sonunda serbest kalabileceğine dikkat çekti. Sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı, “Sneijder sözleşmesi bitince sıfır bedelle ayrılabilecek. Bu yönden bakılırsa 20 milyon euro çok cazip bir rakam. Ama biz yönetim olarak bu kararı alırken, hocamızın da fikrini soracağız. Futbol sorumlularımız değerlendirmelerini yapacaklar. Taraftarlar yıldız görmek istiyorlar ve haklılar. Ancak unutmasınlar ki kadromuz derin ve Sneijder giderse de hedefimizden sapmayız. Emin olsunlar kadromuzda Sneijder’in yerini dolduracak oyuncular var” ifadelerini kullandı.

‘İtalya’ya dönmek ister’

Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers, İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport’a konuştu.
Albers, geçmişte Inter forması giyen Hollandalı oyuncunun, İtalya’ya dönmekten mutluluk duyacağını savunarak, “Ancak kulüplerin anlaşmasını beklemek durumundayız.
Sneijder, İtalya’ya dönmekten memnun olur çünkü orası, onun en iyi zaferlerini kazandığı yer” ifadelerini kullandı.
Juventus ile Sneijder’in iletişim halinde oldukları belirtilen haberde kulüpler arasındaki bonservis pazarlıklarının da başladığı ileri sürüldü.
İtalyan ekibinin, tecrübeli futbolcu için 20 milyon euro ödemeyi kabul etmediği de vurgulandı.

Avrupa'da ilk 3'te

Avrupa’da ara transfer dönemine damgasını vurması beklenen isimler arasında Wesley Sneijder de yer aldı. Calciomercato’da yapılan haberde, Juventus başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde bulunan Hollandalı yıldızın Edinson Cavani ve Xherdan Shaqiri ile beraber en popüler isimlerden biri olduğu aktarıldı. Bu 3 futbolcunun her an formalarını değiştirebileceği ve yeni bir kulübe imza atabilecekleri ifade edildi.

Bursaspor'dan Galatasaray'da Serdar Aziz cevabı
Bursasporlu Serdar Aziz’in peşinde olan Galatasaray’a yeşil-beyazlı kulüpten olumsuz cevap geldi.

Ara transfer döneminde elindeki yıldız oyuncuları kaybetmek istemeyen Bursaspor’a bir teklifte Serdar Aziz için geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun kadrosunda görmek istediği Serdar Aziz için sarı-kırmızılı kulüpten Bursaspor’a teklif geldiği öğrenildi. Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin Ozan Tufan için açık kapı aradığı günlerde Galatasaray’ın genç stoper Serdar Aziz için girişimde bulunduğu, Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşme yaptığı bildirildi.

KADROSUNDA SERDAR’I İSTİYOR
Semih Kaya ve Chedjou’nun yanına yerli bir stoper isteyen Hamza Hamzaoğlu’nun isteği doğrultusunda sarı kırmızılı kulüp, Serdar Aziz ve Uğur Demirok için nabız yoklamaya başladı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın Abdurrahim Albayrak’a olumsuz yanıt verdiği, herhangi bir rakam konuşulmadığı ancak Abdurrahim Albayrak’ın net bir teklifle tekrar Serdar Aziz transferini gün yüzüne getireceği bildirildi.

Galatasaray'dan Ersan Gülüm hamlesi...
Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Ersan Gülüm için devreye girdiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın ilk önce 4 yıllık anlaşmaya "hayır" dediği Ersan Gülüm ile Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak transfer için devreye girdi. Menajeri aracılığıyla Albayrak ile görüşen Ersan Gülüm, Beşiktaş 4 yıllık sözleşmeye onay vermezse Galatasaray'a imza atabileceğini söyledi. Ersan Gülüm bunun için 7 Ocak'a kadar süre istedi.

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş, Ersan'ın 4 yıllık sözleşme talebine olumlu yanıt verince Galatasaray’a transferi direkten döndü.

Yazarlar