Galatasaray Galatasaray - Tuzlaspor: 2-6

Galatasaray - Tuzlaspor: 2-6

28.01.2022 - 14:58 | Son Güncellenme:

Galatasaray, lige verilen arada Tuzlaspor ile hazırlık maçı yaptı. Sarı-kırmızılılar sahadan 6-2 mağlup ayrıldı. Tuzlaspor'da Okwuchukwu Ezeh hat-trick yaptı.

Galatasaray - Tuzlaspor: 2-6

Galatasaray, lige verilen arada Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile yaptığı hazırlık maçından 6-2 mağlup ayrıldı. 

Haberin Devamı

Galatasaray, hazırlık maçında Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada rakibine 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Tuzlaspor'a galibiyeti getiren golleri Okwuchukwu Ezeh (3), Onat Kutay Kurt, Sedat Şahintürk ve Jurgen Bardhi kaydetti. Galatasaray'ın karşılaşmadaki golleri ise Onat Kutay Kurt (Kendi kalesine) ve Ömer Bayram'dan geldi. 

OMAR ELABDELLAOUİ FORMASINA KAVUŞTU

Öte yandan Omar Elabdellaoui, Tuzlaspor karşılaşmasında formasına kavuştu. 2021 yılına girilirken, yılbaşında havai fişek patlaması sonrasında gözünden yaralanan ve tedavisi devam eden Omar Elabdellaoui, 13 aylık aranın ardından forma giydi. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli tedavilerden geçen 30 yaşındaki sağ bek oyuncusu Tuzlaspor maçına ilk 11'de başladı.

Haberin Devamı

KALECİ BERK OYUNDAN ÇIKTI, YENİDEN GİRDİ
Maça genç file bekçisi Berk ile başlandı. Ardından kaleye Fatih Öztürk geçti. Fatih Öztürk'ün başı dönünce, İsmail Çipe de sakat olunca, genç file bekçisi Berk izinle oyuna yeniden dahil oldu.

MAÇ YAYINI OLMADI

Domenec Torrent, taktik çalışma nedeniyle Tuzlaspor maçının yayınlanmasını istemedi

3 YIL SONRA 6 GOL

Galatasaray'ı 6-2 yenen Tuzlaspor, hazırlık maçları dahil olmak üzere yaklaşık 3 yıl sonra ilk defa bir maçta 6 gol buldu. Tuzlaspor en son 3 Şubat 2019'da Darıca Gençlerbirliği'ne 7 gol atmıştı.

JOSEF'TEN İMALI PAYLAŞIM
Mücadelenin bitiş düdüğü sonrası Beşiktaşlı Josef de Souza'dan paylaşım geldi. Brezilyalı yıldız gülen emoji paylaşımında bulundu.

Galatasaray - Tuzlaspor: 2-6

İLK 11'LER
Galatasaray 11'i: Berk, Omar, Aytaç, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Bartuğ, Kerem, Oğulcan, Barış, Halil.

Tuzlaspor 11'i: Phılıpp, Aykut, Rajko, Ferhat, Lamıne, Veaceslav, Tayfun, Francis, Ahmet, Onat

Yazarlar