Galatasaray Galatasaray yeni yıldızını Chelsea'de buldu! Okan Buruk transfere onay verdi

Galatasaray yeni yıldızını Chelsea'de buldu! Okan Buruk transfere onay verdi

28.12.2023 - 20:49 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de hedeflerine ulaşmak isteyen Galatasaray'da idareciler ara transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Chelsea'nin yıldızını gündemine aldığı kaydedildi.

Galatasaray yeni yıldızını Chelseade buldu Okan Buruk transfere onay verdi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Tanguy Ndombele'nin performansını yetersiz bulan sarı-kırmızılıların, orta saha kurgusu için Chelsea'nin genç yeteneğini gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin Premier Lig ekibindeki hedefinin Carney Chukwuemeka olduğu öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Okan Buruk'un 20 yaşındaki futbolcunun transferine onay verdiği kaydedildi.

Galatasaray idarecilerinin sakatlığını kısa süre içerisinde atlatması beklenen Carney Chukwuemeka için çalışmalarına başladığı vurgulandı. Carney Chukwuemeka bu sezon Chelsea'de 2 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Carney Chukwuemeka'nın Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. İngiliz oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Aston Villa altyapısında yetişen Carney Chukwuemeka, 2022-2023 sezonu başında 18 milyon euro karşılığında Chelsea'ye imza attı.

Yazarlar