Galatasaray Galatasaray'a 24'lük orta saha! Transfer için sürpriz aday

Galatasaray'a 24'lük orta saha! Transfer için sürpriz aday

29.07.2022 - 18:52 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetiminde gelecek sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz basını, Süper Lig devinin 24 yaşındaki orta sahayı transfer etmek istediğini duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Galatasaraya 24lük orta saha Transfer için sürpriz aday

Galatasaray'da gelecek sezon yarışmacı ve geniş bir kadro oluşturmayı hedefleyen kurmaylar transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Süper Lig devinin gündemine sürpriz bir isim geldi. Galatasaray'la ilgili transfer iddiasını İngiliz basını yazdı. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

5 YILDIZ İMZALADI

Süper Lig devinde kurmaylar gelecek sezon adına kadroya şu ana kadar 5 takviye yaptı. Sarı-kırmızılılar, Türk futbolcular Kazımcan Karataş ve Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna dahil etti. Süper Lig devinde takıma katılan bir diğer isimler Haris Seferovic, Sergio Oliveira ve Leo Dubois oldu.

Galatasaraya 24lük orta saha Transfer için sürpriz aday

VEDA EDENLER OLDU

Galatasaray'da gelecek sezon öncesi sürpriz vedalar da yaşandı. Sarı-kırmızılıların başarılı savunmacısı Marcao, La Liga ekiplerinden Sevilla'ya transfer oldu. Mostafa Mohamed, satın alma opsiyonuyla birlikte Nantes'a kiralandı. Ozornwafor'un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesi Charleroi tarafından kullanıldı. Süper Lig devinde Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi. Alpaslan Öztürk ise Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a kiralandı.

Haberin Devamı

ORTA SAHA ARAYIŞLARI

Domenec Torrent döneminde performanslarıyla tepki çeken Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'ya yardımcı olacak kaliteli isimleri takıma dahil etmek isteyen Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sergio Olvieira'nın yanına en az 2 yıldız transferi daha yapılacağı öğrenildi.

Galatasaraya 24lük orta saha Transfer için sürpriz aday

ERDEN TİMUR'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılıların transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erden Timur görüşmelerin devam ettiğini belirtti ve "Oyuncularla görüşmeleri belli noktaya kadar taşıyoruz. Elbette alternatifler içerisindeki en iyileri... Ben de o taraftan geldiğim için sabırsızlığı, o duyguyu anlayabiliyorum. Herkesin heyecanını anlıyorum ama bu ortamda doğruya karar vermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

KRYSTİAN BİELİK İDDİASI

Süper Lig devinde transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Birmingham Live'da yer alan habere göre; Galatasaray, Krystian Bielik'i transfer etmek için harekete geçti.

Galatasaraya 24lük orta saha Transfer için sürpriz aday

Derby County forması giyen 24 yaşındaki orta saha için Birmingham City'nin devreye girdiği belirtildi. Birmingham City'nin Krystian Bielik'i sezon sonuna kadar kiralamak istediği kaydedildi. Polonya Milli Takımı'nda da oynayan oyuncu için Birmingham City'e transferde rakipler olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

WATFORD DA DEVREDE

Birmingham City'nin yanı sıra Krystian Bielik'i transfer etmek isteyen kulüpler arasında Watford ve Galatasaray'ın da olduğu yazıldı. Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyuncuyla transfer için görüştüğü belirtildi.

Galatasaraya 24lük orta saha Transfer için sürpriz aday

İLGİYİ DOĞRULADI

Derby Couny Teknik Direktörü Liam Rosenior'un 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen kulüpler olduğunu doğruladığının altı çizildi. Krystian Bielik'in Polonya Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlık sonrası hala tam olarak takıma adapte olamadığı, 24 yaşındaki futbolcunun Katar'daki Dünya Kupası'nda oynamak istediği belirtildi.

1 GOL ATTI

Krystian Bielik geçtiğimiz sezon Derby County formasını 16 müsabakada giydi. Polonyalı orta saha bu süreçte 1 gol atma başarısı gösterdi. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. Polonyalı futbolcunun Derby County ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Galatasaraya 24lük orta saha Transfer için sürpriz aday

ARSENAL'DA DA OYNADI

Lech Poznan altyapısında yetişen Krystian Bielik daha sonra Legia Varşova, Arsenal, Birmingham City, Walsall, Charlton Athletic ve Derby County'de oynadı. Derby County, Arsenal'a 2019-2020 sezonu başında 8 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeyerek Polonyalı futbolcuyu transfer etti. Krystian Bielik daha önce 4 kez Polonya Milli Takımı'nda süre aldı.

Haberin Devamı

Yazarlar