Almanya Bundesliga Galatasaray'a gol atmıştı! Devler transfer için sıraya girdi

Galatasaray'a gol atmıştı! Devler transfer için sıraya girdi

26.10.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettiği maçta fileleri havalandıran Jamal Musiala için dev kulüplerin harekete geçtiği iddia edildi.

Galatasaraya gol atmıştı Devler transfer için sıraya girdi

Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih'te gösterdiği performansla dikkat çeken Jamal Musiala için dev takımların sıraya girdiği aktarıldı. Alman basını, 20 yaşındaki orta saha için devreye giren kulüpleri duyurdu.

Haberin Devamı

Bild'in haberine göre; Premier Lig devleri Manchster City ile Liverpool'un yanı sıra La Liga'dan Real Madrid'in Jamal Musiala'yı gündemine aldığı belirtildi. Manchester City, Liverpool ve Real Madrid'in Jamal Musiala'yı kadrosuna katmak için yarışacağı kaydedildi.

Alman orta sahanın Bayern Münih ile yeni sözleşme imzalamamak istediği, bu kararının 20 yaşındaki oyuncunun devlerin gündemine gelmesinde etkili olduğu aktarıldı. Bayern Münih'in Jamal Musiala'yı takımda tutmak istediği belirtildi.

Galatasaraya gol atmıştı Devler transfer için sıraya girdi

20 yaşındaki orta saha bu sezon Bayern Münih'te 10 maça çıktı. Jamal Musiala bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Alman orta saha takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Jamal Musiala'nın Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 20 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 110 milyon euro. Almanya Milli Takımı'nda 25 maça çıkan Jamal Musiala, 2 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

TSV Lehnerz altyapısında futbola başlayan Jamal Musiala daha sonra Southampton ve Chelsea altyapılarında forma giydi. Bayern Münih, 2019-2020 sezonu başında 200 bin euro bedelle genç oyuncuyu renklerine bağladı. Jamal Musiala son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı ağları havalandırdı.

20 yaşındaki orta saha daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
1 - FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası şampiyonluğu
4 - Bundesliga şampiyonluğu
1 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
3 - Almanya Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar